Goca Tržan i Ivan Marinković i zvanično razvedeni

3
Četvorogodišnji brak Goce Tržan i Ivana Marinkovića danas je zvanično okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u bulevaru Mihaila Pupina

Supružnici su se sporazumno razveli, tako da nije bilo po njih neočekivanih odluka suda. Ročištu je prisustvovao Ivan Marinković i advokat Branislav Bogdanović kojeg je Goca ovlastila kao svog punomoćnika. Po savetu svog advokata, pevačica nije prisustvovala ročištu, kako bi se poštedela stresa. Goca je, inače, trenutno sa ćerkicom Lenom na odmoru na crogorskom primorju.

Supružnici su ravnopravno podelili materijalnu imovinu, s tim što je u Gocinom vlasništvu ostao stan na Mirijevu, za koji je pevačica sama podigla kredit koji danas otplaćuje. Starateljstvo nad ćerkom pripalo je Goci, ali su supružnici dogovorili netipično liberalan sistem viđanja. Ivan će moći da se viđa sa Lenom svakog drugog vikenda, jedan radni dan nedeljno, trideset dana tokom letnjeg raspusta, sedam tokom zimskog i svaki drugi rođendan i verski praznik. Marinković će moći da poseti svoju ćerku i svakom trenutku kada to poželi, naravno uz Gocuinu dozvolu. Ivanu je određena i mesečna alimentacija u iznosu od pet hiljada dinara.

Danilo Mašojević

makonda-tracker