oporavlja se

RIJALITI ZVEZDA ZARAŽENA KORONA VIRUSOM: Prvo je izgubila ČULO MIRISA, a onda su usledili OVI SIMPTOMI

0

Trenutno je u samoizolaciji, gde će biti do potpunog oporavka.

foto: Instagram
foto: Instagram

Rejčel Fenton, zvezda rijalitija "Ljubavno ostrvo", podelila je sa svojim pratiocima da je pozitivno testirana na korona virus, nakon što je izgubila osećaj čula mirisa.

 

Rejčel, inače specijalista na odeljenju kliničke ortopedije, ima 27 godina, a trenutno je u samoizolaciji, gde će biti do potpunog oporavka.

 

Rijaliti zvezda je navela da su dva simptoma korona virusa - visoka temperatura i kontinuirani kašalj koji ne prestaje. Ona je takođe naglasila, uprkos testu koji je pokazao da je zaražena, da se ne oseća bolesno i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Fenton (@rachelfenton1) on

- Nisam se osećala loše, osećala sam se dobro. Nije to bilo 100 posto, ali daleko od toga da sam bila loše. I dalje jedem i imam apetit. Moram priznati da su moji simptomi zaista blagi.

 

Rejčel je posebno istakla da obavezno ljudi moraju da se izoluju primete li da počinju da gube osećaje čula mirisa i ukusa.

 

- Ne vraćam se na posao dok ne odem na ponovno testiranje i dok ono ne bude negativno. Nisam sigurna kada će to biti. Za sada sam u izolaciji i pazim na sebe. Nije toliko strašno - istakla je rijaliti zvezda.

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistemmože li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker