ne napušta dom

ON JE U ITALIJI, U POTPUNOJ IZOLACIJI: Jelisaveta Orašanin odvojena od supruga, ovako provodi vreme sa ĆERKOM u Beogradu

0

Glumica je otkrila kako provodi vreme u izolaciji

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić


Jelisaveta Orašanin je, tokom vanrednog stanja koje je proglašeno u Srbiji usled pandemije korona virusa, ostala sa ćerkom Petrom u Beogradu, dok je njen suprug Miloš Teodosić u Bolonji.

 

- Teo je u Italiji u potpunoj izolaciji. Tamo ko god pokuša da izađe na ulicu odmah dobije kaznu. Miloš ima dozvolu da ode na trening i posle toga odmah mora da se vrati kući. Prilično su rigorozni po tom pitanju - otkrila je glumica.

- Volela bih da uvedu karantin od 24 časa. Mladi i stari da se zaključaju u kuću na mesec dana dok sve ovo ne prođe.

 

- Vreme provodim sa psom i ćerkom Petrom. Orgnizujem joj razne igrice i svašta radimo. Saglasna sam sa doktorima da svako od nas treba da se ponaša kao da je zaražen i da ne mrda iz kuće. Moramo da budemo disciplinovani. Evo, ima toliko kurseva stranih jezika koje možete da učite kod kuće - predložila je Jelisaveta.

 

- Ja sam iskoristila vreme u izolaciji da sredim svoj garderober. Verujem da će svima proći brže vreme ako budu radili nešto korisno.

 

 

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistemmože li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona

 

 

makonda-tracker