za minut ih je sve pustio niz vodu

OTPUSTIO 500 LJUDI ODJEDNOM! Gordon Remzi na udaru javnosti nakon skandalozne odluke

1

Uvrede i negativni komentari na račun slavnog kuvara preplavili su društvene mreže

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Usled pandemije virusa korona i krize na svetskom nivou, mnogi ugostiteljski objekti će ostati zatvoreni, a to je slučaj i s lancem restorana u vlasništvu kuvara i rijaliti zvezde Gordona Remzija (53).


Ovaj poznati Škot je, nakon donošenja uredbe da restorani i pabovi obustave rad, ostavio bez posla čak 500 ljudi. On je navodno sazvao sastanak na kojem je saopštio osoblju da će njihovi ugovori biti prekinuti, što je, piše Herald Scotland, mnoge ostavilo u suzama. Kasnije su, putem elektronske pošte, obavešteni da će im zarade biti isplaćene zaključno sa 17. aprilom, a otpušteni će navodno imati pravo na žalbu.

 

foto: Profimedia

Gordon Remzi, čije je bogatstvo procenjeno na više od 150 miliona evra, nije mogao da garantuje radnicima da će moći da se vrate na posao nakon što kriza izazvana pandemijom prođe.


Njegov portparol obratio se medijima istakavši da se Remzi ne ponaša nimalo drugačije od bilo kog drugog vlasnika ugostiteljskog objekta u Velikoj Britaniji i svetu tokom aktuelne krize.

 

Društvene mreže i odeljke za komentare u britanskim medijima su, očekivano preplavile uvrede i negativni komentari na račuin čuvenog kuvara.

 

Dali smo ti sve, a ti nam oduzimaš sigurnost kada nam je najpotrebnija. Ti si g*vno od čoveka! — samo je jedan od njih....

 

 

makonda-tracker