ne krije svoj stav

"POHLEPA JE VEĆA BOLEST OD KORONE": Seka Aleksić pozvala sve da prate njen primer u ovim teškim trenucima

7

Folk zvezda apeluje na sugrađane da tokom vanrednog stanja i pandemije povedu računa o svom ponašanju, a evo na šta je tačno mislila

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica uživa u svom domu s porodicom i, posebno, novorođenim sinom Jovanom, a njihovu idilu kvari neočekivano stanje u zemlji. Nakon što je proglašeno vanredno stanje zbog globalne pandemije virusa korona, većina građana ostala je kod kuće u samoizolaciji, a Seka Aleksić ističe da je među njima i poziva sve da učine isto.

 


Mislimo na zdravstvene radnike koji rade dan i noć, spajaju smene, ne idu kući svojim porodicama zbog ove situacije. Pomozimo im tako što ćemo ostati u svojim domovima i tako smanjiti rizik od širenja ovog neprijatelja, a ujedno i spasiti sebe od istog! Molim sve vas koji me pratite da uradite ono što sam i ja uradila — ostala kod kuće sa svojom porodicom — napisala je Seka. — Izlazim samo ukoliko je neophodno, baš onako kako nas danima mole na TV-u...


Ona je pozvala svoje pratioce da se pomole za sve ljude koje je zadesio "nevidljivi neprijatelj", kao i za medicinske radnike koji rade "u ko zna kakvim uslovima".


Mi bar, za razliku od njih, sedimo kod kuće sa svojim porodicama i ništa nam ne fali... Mislimo na njih! Svima šaljem molitvene pozdrave — napisala je pevačica.


Ona je potom objavila i ilustraciju s interneta s porukom za one koji kupuju na veliko i prazne rafove tako da ostali sugrađani ne mogu da dođu do osnovnih životnih namirnica.

 

foto: Instagram


Pohlepa i prokletstvo je veća bolest od korone — istaknuto je.

makonda-tracker