ne krije svoj stav

"POHLEPA JE VEĆA BOLEST OD KORONE": Seka Aleksić pozvala sve da prate njen primer u ovim teškim trenucima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Top

17-03-2020 17:43h
Ne palam**i Seko, već se skoncentriši da vratiš liniju. Prije pećinskog čovjeka si bila bombetina

Nick

17-03-2020 17:59h
@Top
??? .....

Hani

17-03-2020 17:51h
A ti draga moja ako nemas zalihe
Glupa si
Dzaba ti pare kad za njih neces moci kupiti nista
Bil Gejc je davno rekao
Na Planeti treba da zive samo zdravi i inteligentni ljudi

Sta

17-03-2020 18:28h
@Hani
ce Vam zalihe?. Ova
sa pecinskim covekom, lupeta po obicaju.

Raaza

22-03-2020 19:20h
@Sta
Neko je slagao da je pametna a samim tim i duhovita.

Bil

18-03-2020 13:20h
Pohlepa!!..rece zena koja ima skoro celi sprat kuce u cipelama, dok neki hodaju bosi..I to je pohlepa i glad Seko,daj meni sveeee, a drugi neka se pate..od svoje obuce i odece mogla bi obuci nekoliko gradova,a da ne pricam koliko bi ih mogla nahraniti..ne samo ti nego sve pevaljke koje od nas živite..Glad za sto viseee,sto skupljee, ...to je tuzno vise postalo kad vas slusamo i gledamo

znalac

19-03-2020 00:46h
virus dodje i prodje a pohlepa nikada . Ko je pohlepan mozes mu dati koliko hoces njemu ( njoj) nece biti nikada dosta . To je tesko izlecivo . Tesko . Pre malo vise od deceniju sam imao neki poslovni rucak sa nekim ljudima u USA i za stolom je sedeo covek koji je stalno kukao da previse radi , daje sve od sebe kompaniji , ali da ga kompanija nedovoljno placa srazemrno njegovom trudu . A plata mu je bila oko 1 milion $ ( nedeljno) ,dakle oko 50 miliona $ godisnje plus bonusi , akcije , dividende ( te godine navukao je oko 130 miliona $ ) . Kad sam posle rucka to saznao bio sam sokiran i nisam mogao nedelju dana doci sebi od svega . Ja sam solidno placen inzenjer i zivim normalno , nemam Ferari ( ali imam dosta skupocen auto) i sasvim lagodno od plate zivim . Ali meni se svet srusio posle toga . Pa se pitam :" cekaj majstore ako ti 130 miliona godisnje nije dovoljno , pa koliko je onda to dovoljno " . Milijarda , dve , pet , sto milijardi $$$ , hiljadu , trilion .
Bolestan svet ali totalno . A neko zivi sa 200 evra mesecno , pa i manje .
Totalno bolestan svet i nije steta ako izbije svetski rat i sve ovo unisti kad nemozemo da budemo nimalo humani, zdravorazumni, normalni.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: