užasno!

NIKO NIJE VIDEO DA ANABELA OVAKO IZGUBI KONTROLU: Dramatična ispovest o gubitku blizanaca, udarcima, kupovini stana...

11

Pevačica Anabela Atijas otkrila je u rijalitiju najintimnije detalje iz svog života!

foto: Printscreen Pink Zadruga
foto: Printscreen Pink Zadruga

Anabela Atijas i Gagi Đogani sporečkali su se za crnim stolom u Zadruzi oko njenog ulaska. Denser joj je skrenuo pažnju kako će tim potezom "i njemu i detetu napraviti problem", dok se Anabela u isto vreme prisećala prve velike ljubavi koji je poginuo, te upoznavanja sa Gagijem, a onda i bračnog života sa njim.

 

- 17 godina me je tukao kao vola u kupusu i to Luna zna, modrice sam krila maskama iz pozorišta, dragi ljudi - pričala je Anabela, ističući da tom šminkom klovnovi prekrivaju svoje obrve, pa crtaju druge.

 

Pošto joj je Gagi rekao da sedne, nervozu više nije mogla da sakrije:

 

- Ti si mi naređivao kao što Miljković naređuje tvojoj ćerki sada... Morala sam da idem na magnetnu, da vidim da li mi je polomljena lobanja, izgledala sam kao troglavi Arapin, što bi rekao moj drug Mirko. Bacao me je na živu ogradu na granici sa Makedonijom, jer sam morala da idem da radim, jer pare su veoma važne. Tukao me je kada sam izgubila blizance - urlala je Anabela, koja je Gagija ispolivala punom flašom vode.

 

foto: Printscreen Pink Zadruga

- Mama, molim te nemoj ovo da radiš - plakala je Luna i pokušavala da razdvoji svoje roditelje.

 

Anabela je otkrila i daleko jezivije stvari koje je doživljavala - da ju je onesvešćivao, pa budio polivajući vodom dok ju je tukao.

 

Nakon okršaja u Zadruzi Anabela se u pabu u suzama poveravala cimerima.

Naime, Anabela je otkrila da je Luni upravo Andrej pomogao da kupi stan nakon izlaska iz Zadruge.

 

foto: Printscreen Pink Zadruga

 

- Neće moja Lunči da živi nigde osim u A bloku, govorio je Andrej - ističe Anabela i otkriva da je Atijas prodao stan u Rovinju kako bi doplatio 40.000 evra Luni za stan.

 

- Hoću da budem žena onom čoveku koju je tri godine pojačao porok zbog mene. Nisam htela ovako, htela sam da se smirim - kroz suze je pričala Anabela i ponovo dodala da je trpela zlostavljanje od Gagija:

 

- Niko nije hteo da uzme za ozbiljno koliko je Gagi daleko otišao, htela sam da ga vodim kod savetnika. Radila sam sa stomakom do zuba. Onda kad smo se rastali, ja sam kriva što sam ga ostavila. Mesecima sam planirala odlazak, plašila sam se. Nemam nikog da stane iza mene, šta da radim. Mi smo se razveli, a tada sam najgore batine dobila - poveravala se pevačica

makonda-tracker