užasno!

NIKO NIJE VIDEO DA ANABELA OVAKO IZGUBI KONTROLU: Dramatična ispovest o gubitku blizanaca, udarcima, kupovini stana...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Stop nasilju

15-03-2020 21:30h
Apsolutno ne podrzavam Gagijevo nasilje. Takodje smatram da realiti nije mesto da se na ovakav nacin to raspravlja. Luna je sigurno videla dovoljno njas*a dok je odrastala, zasto mora i u realitiju da guta ista vna*o od svojih roditelja??
Nemam pojma kako razmislja zena koja je ovako zivotinjski tucena u braku, ali mi se njen nacin da kaze sta ima (javno, u realitiju, ispred svoje dece, takodje nasiljem) ni malo ne dopada.
Meni se cini da bi mi prva i primarna stvar bila da zastitim decu od takvih prizora. Postoje razni nacini da se isprica ta prica - koja da se razumemo MORA da se cuje, to je jasno - ali u realitiju, pred svo troje dece i njihovim drugarima, komsijama, buducim ljubavima - to sigurno nije.
A nama posle Luna kriva sto se ponasa kako se ponasa. Pa i da je bila normalna poludela bi. Nisu svi ljudi kompetentni da imaju decu. Sram vas bilo, i Gagi i Anabela.

neko

16-03-2020 06:24h
@Stop nasilju
Nisi bila maltretirana pa ne znaš kako je to. Bolje i ovako nego nikako. Treba da kaže sve jer je ovo jedini način da se čuje. Ona ovo u četiri oka sa Gagijem ne bi mogla da kaže bez batina. Napred Anabela

mačić

16-03-2020 07:47h
@neko
APSOLUTNO mi se smučila. Ušla je sa opravdanjem da hoće ćerki da OTVORI OČI - nikako da rastura vezu nasilno. A KAD ONO, POČELA DA HISTERIŠE NA GAGIJA I DA IZNOSI U ZADRUZI SVOJ PRLJAV VEŠ. Čemu to? Nije došla da pljuje po Gagiju. To što je trpela 17 godina mnogo ranije. Sada hvata na patetiku i pljuvanje po čoveku koji je izložen sudu javnosti. Što nije presekla mnogo ranije. Nego sada koristi popularnost ćerke da iznese svoj prljav veš. Misli li ona kako utiče na Lunu koja se sada nalazi u tampon zoni? KORISTI JE DO BESVESTI NA NAJGRUBLJI MOGUĆI NAČIN, Znam takvo pomašanje koje je prikazala. Ona IZAZIVA Gagija svojim ciničnim komentarima i ponašanjem. Verujem da je dobila batine, ali mi se čini da bih je i ja tukla kad bi me tako "naivno" izazivala. Stekla sam utisak da je dobila što je i zaslužila, MADA SAM 100% PROTIV BILO KAKVOG NASILJA. NO SNOĆ MI JE DOŠLO DA USKOČIM U EKRAN I DA JE PITAM: ZAŠTO SI TI MAJKO DOŠLAU ZADRUGU, ? DA PROMOVIŠEŠ SEBE I TRAŽIŠ NAČIN DA UNIŠTIŠ ČOVEKA KOJI POKUŠAVA DA SE IZVUČE IZ CRNE PROŠLOSTI, ILI DA ODBRANIŠ ĆERKU OD po tebi seljačine bez obrazovanja. Probudila si inat i u MARKU i u LUNI. Potpun promašaj ulaska u Zadrugu. A kod kuće dve devojčice, ko zna ko o njima sad vodi računa, dok se ona blamira pred svetom. NEODGOVORNOST 100%, OD MENE "FUJ, FUJ, FUJ" Ne bi mi trebala takva majka.

Majka

16-03-2020 08:05h
@Stop nasilju
A ona kao voli svoju ćerku! Tako javnno pred njom napraviti cirkus sa čovekom, ocem Lune sa kojim više ne živi! Posle razvoda sa njim udala se za drugog,koji je takođe tukao! Alkoholičar,lečio se i sad ga hvali na sva zvona! Ne pravdam Gagija! Ali je sa njim trebala odavno da se raziđe! Nego je boli što Luna sedi pored njega ,a on je zagrlio! Da voli svije dete ovako nešto ne bi uradila! Prostakuša! Obračunava se na drugom mestu,a ne pred svim gledaocima Srbije! Ona mora da zna da je Gagi otac njene dece i da ne može zabranjivati da ga vole! Anabela je dno dna! Ja sam to gledala i bilo me je sramota od njenog ponašanja! Jadna Luna! Žao mi je te devojke!Ona je dobra devojka,a roditelji su joj bu***e,naročiti majka! Prsla je od Gagija! Malo sutra! Da joj je i ovaj dobar ne bi sav bes ovog sveta izlila pred celim svetom i to na svojoj ćerki! I ja sam razvedena! Pa šta bi bilo da mi sve razvedene izađemo i javno pljujemo ? Šta bi nam rekla naša deca?! To se radi na drugom mestu! Ovako je Gagi dobio od mene poen više!

Draga

16-03-2020 20:13h
@Majka
Zar te nije sramota ,da se potpises,sa rijeci majka, a branis covjeka koji je razorio svoju porodicu, neka sve zene u tvojoj porodici dozive sudbinu Anabele Atijas.

Draga

16-03-2020 20:21h
@mačić
Tuzno je, tuzno kada zena, brani muskarce nasilnike, e zene koje ovo citate , dokle cete nositi oziljke od vasih muzeva i braniti ih.

Dila

15-03-2020 21:39h
Puna odrška za Anabelu. Borac, humanitarac, dobar čovek i posebna majka.

jelisaveta

15-03-2020 21:43h
Istina, uvek istina.To je Anabela. Živa legenda. Sama protiv svih kao i uvek.
Isčupaj svoje dete iz kandži manipulatora, lažova ,alkosa i kockara. On nju psihički urniše. Uništiće joj život. Luna je izuzetno dobra devojka, ali je naivna.Verovatno je suviše zaštićena bila ceo život...mora da tu "prljavu" vezu preseče, to nije čovek za nju.

mačić

16-03-2020 07:52h
@jelisaveta
@ JELISAVETA
Ako je histerisanje i pljuvanje po ocu Lune - Gagiju, način da odvrati Lunu od Marka, onda ona nema pojma šta radi. Radi u KORIST SVOJE ŠTETE. ODVEŠĆE LUNU U JOŠ VEĆU DILEMU I VEĆU BEDU NEGO ŠTO JE SADA.

Lola

17-03-2020 13:05h
Ova Anabela kaze da se leci. Ja ne vidim nikakve rezultate,mozda pod hitno da promeni psihologa/psihijatra.Neko mora da joj pomogne,zena nije dobro u glavi.
17 godina je neko tukao,a ona podnosila batine.
Kada te neko bije,godnama i decenijama,onda MORAS da pronadjes nacin da odes,zastitits sebe i decu,a ne da krivis rodjenu decu i kazes kako si ostajala u vezi zbog njih..Ova Luna kakva god da jeste,pored ovakve majke je jos i dobra.

D

09-04-2020 09:29h
Ljudi, imamo dve drugacije price. Otkud znamo sta je istina, a sta nije istina? Ako vec kaze da nije mogla da izdrzi nasilje, zasto nije raskinula sa njim pre brake, nego je pistol a da tece vreme? Zasto je cekala 17 godina da prodje? Sebe kontradiktuje u mnogo navrata, I stalno potencira kako je ona povredjena I stavlja Lunu na stub srama. Sto vise hoce da odvuce Lunu I Marka to su oni sve jaci. Iskreno, Marko pokusava da je odvuce od Anabelinog uticaja ali teska vajda, Luna se plasi majke.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: