ipak mu nije svejedno

NE SEKIRA SE ŠTO JE IZGUBIO TITULU , ALI... Prijatelji princa Harija otkrili šta mu ubedljivo NAJTEŽE pada

1

Princ Hari i Megan Markl do kraja marta će se zvanično povući sa svih kraljevskih dužnosti, a Harijev prijatelj otkrio je kako se oni nose sa time.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok se Hari bavi svojim poslednjim kraljevskim dužnostima, sve doživljava vrlo emotivno i sa gorkim ukusom u ustima, piše britanski Mirror.

 

Megan i Hari sa sinom Arčijem vraćaju se u Kanadu poslednjeg dana marta, do kog moraju obaviti sve dužnosti kraljevske porodice. Kako se navodi, ovo će za Harija biti ogromna promena, jer celog života funkcioniše i radi kao član kraljevske porodice.  

 

"On je oduvek hteo da se skloni iz centra pažnje i to trenutno i radi, ali to praktično znači da je morao da napusti svoju porodicu", kaže njegov prijatelj.

 

Princ je, navodno, najužem krugu ljudi rekao kako mu je gubitak kraljevske titule mala cena koju je morao da plati s obzirom na to šta će sve dobiti nakon što se povuče sa svih dužnosti.

 

Hari i njegova supruga za nekoliko će se dana sastati sa celom porodicom, a to će ujedno biti i prvi put da su svi na okupu još otkad su Megan i Hari objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

 

 

makonda-tracker