Ejmi Vajhaus umrla od jakog koktela narkotika?

0
Dok čitav svet očekuje da britanska policija objavi rezultate odbukcije, mediji spakulišu o uzroku smrti dvadesetsedmogodišnje pevačice koja je juče pronađena mrtva u svom stanu

Magazin The People pretpostavlja da je pevačica umrla pošto se predozirala, a u prilog tome donose priču da je Ejmi Vajnahus viđena u petak nešto posle 22.30 kako od jednog preprodavca kupuje narkotike, za koje se pretpostavlja da su kokain, heroin, ekstazi i jak anestetik ketamin. Njhov izvor takođe tvrdi da je talentovana muzičarka u poslednje tri nedelje bila često pod dejstvom alkohola.

Prema tvrdnjama neimenovanih izvora, Ejmi je odlučila da se u petak uveče provede tako što će uzeti nešto jako, a pretpostavlja se I da je preminula juče ujutro pošto je tokom noći na zabavi kod kuće sa prijateljima popila smrtonosni koktel narkotika.

Zvanično, uzrok smrti Ejmi Vajnhaus još uvek se utvrđuje, a službene potvrde nema.
- Istraga oko smrti nastavlja se. U ovom trenutku ona se tretira kao neobjašnjiva smrt i nije bilo nikakvih hapšenja povezanih s incidentom. Svestan sam da postoje spekulacije kako se pevačica predozirala, ali moram da istaknem kako medicinska obdukcija još nije napravljena i bilo bi vrlo nedolično spekulisati o uzroku smrti - izjavio je načelnik lokalne policije, koja je objavila I da će obdukcija biti obavljena u ponedeljak.

 

makonda-tracker