ne odvaja ga od sina

TVRDI DA SOFIJA NIJE KRIVA NI ZA ŠTA: Luka Jović objasnio zbog čega NIJE prisustvovao prvom rođendanu svog sina

2

Priredili su veliku proslavu povodom prvog rođendana malenog Davida, a sada se Luka oglasio i ispričao zbog čega nije došao u Beograd.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Luka Jović rešio je da se oglasi povodom novinskih natpisa da je njegova devojka Sofija Milošević kriva za to što se nije pojavio na prvom rođendanu sina Davida. On je objasnio zbog čega je bio sprečen da prisustvuje proslavi i istakao da Sofija nema veze s tim.

 

- S obzirom na to da pojedini mediji, kojima ne želim da dajem reklamu, pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu, s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana.

 

Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno - napisao je Jović na Instagramu.

 

foto: Instagram, Profimedia

 

Podsetimo, Luka i njegova bivša partnerka Anđela Manitašević organizovali su veliku proslavu povodom rođendana sina Davida. Na rođendanu su pevali Ivana Pavković i Sloba Radanović, a mnogima je bilo neobično to što se fudbaler nije pojavio na ovako važnom događaju. 

 

foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker