na sve je mislio

IZDVOJIO JE ČAK 300.000 EVRA: Luka Jović za PRVI ROĐENDAN sina spremio NAJLUKSUZNIJI mogući poklon

4

Iako je zbog zdravstvenih problema bio sprečen da prisustvuje glamuroznoj proslavi Davidovog rođendana, ponosni tata mislio je na svog prvenca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Luka Jović navodno je kupio sinu Davidu za prvi rođendan nekretninu od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

 

Jović je navodno pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković. Fudbaler madridskog Reala je, prema tvrdnjama upućenih, želeo već u prvoj godini života da obezbedi sina jedinca i za to nije štedeo novac.

 

— Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi — rekao je upućen izvor za Srpski telegraf.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Stan u kojem mališan trenutno boravi s majkom Anđelom Manitašević u vlasništvu je fudbalera, a njegov sin i bivša izabranica imaju pravo uvažavanja i ta nekretnina će, po tvrdnji izvora, ostati Anđeli.


Fudbaler se nije javljao na pozive, kao ni majka njegovog deteta Anđela.

Podsetimo, Luka Jović i Anđela u ponedeljak su gala proslavom obeležili godinu dana od rođenja njihovog sina Davida.


 

 

makonda-tracker