otkriveni svi detalji

NEDAVNO SU SE USELILI U NOVI DOM, ALI SADA SVE KREĆE ISPOČETKA: Goca Tržan presekla — ruši kuću i sve menja IZ KORENA!

0

Posle više od deset godina koliko je živela u Mirijevu, Goca Tržan se preselila u Rakovicu, gde je kupila kuću

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U novom porodičnom gnezdu ona živi sa ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Međutim, kako mediji prenose, uveliko se spremaju da kuću renoviraju, ruše i grade neke prostorije iznova.

 

Iako su se u novi dom uselili nedavno, pevačica je odlučila da ga gradi ispočetka. Kako se navodi, radovi počinju u narednih nekoliko nedelja, zavisi od vremenskih uslova, a o svemu su se prethodnih meseci konsultovali s arhitektom, koji je njihov kućni prijatelj.

 

- Kada su se preselili, Raša je u prizemlju kuće napravio studio gde svira i komponuje, a često mu se i Goca pridruži pa zajedno sviraju i pevaju. Na spratu iznad je njihova porodična oaza u kojoj provode najveći deo dana, tu su im prostoje za uživanje, spavaća soba, kuhinja... Kada su se uselili prošle godine, oni su samo doneli stvari i nisu prostor prilagodili sebi. U međuvremenu, Goca je počela da se bavi blogom, pa je odvojila deo stana i za snimanje svojih klipova - kaže izvor, i dodaje:

 

- Zato je Goca insistirala da renoviraju kuću, ali su čekali proleće da počnu sa radovima. Ona je temperamentna i voli da sve drži pod kontrolom, pa je svesna da joj neće biti lako da mesece provede u razgovoru i dogovorima sa majstorima. Ona smatra da svi treba da se presele u hotel dok se budu rušili zidovi i gradile nove prostorije. Ovo rušenje i građenje će je koštati kao manji stan, a radovi će se završiti do kraja leta.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

U adaptiranom domu Tržanove svako će imati svoj kutak, Raša za svirke, Lena za drugarice i učenje, a Goca za snimanje bloga.

 

- S obzirom na to da su naprasno doneli odluku o napuštanju stana u Mirijevu zbog svega što se izdešavalo, nisu imali mnogo vremena da odaberu kuću za kupovinu. Prostorija u kojoj je Raša svirao nije imala zvučnu izolaciju, a sada će imati - kaže izvor.

 

 

makonda-tracker