nikad ne bi išla pod nož

„UMREĆU DEBELA I GLADNA“: Goca Tržan nasmejala obožavaoce i otkrila čemu duguje fenomenalan izgled

1

Popularna pevačica iskreno o starenju, tretmanima za podmlađivanje i borbi sa viškom kilograma...

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Goca Tržan pričala je iskreno o nezadovljstvu svojim telom, o tome koje bi tretmane za podmlađivanje probale, a koje nikada ne bi...

 

Kako kaže, nikada ne bi otišla pod nož, ali su joj neinvazivne metode sasvim dovoljne.

 

— Uvek sam vodila računa o sebi, pa i onda kada nisam bila popularna. Uvek sam volela da se šminkam i doterujem. Sada kada nisam baš toliko mlada ne krijem da odlazim na raznorazne tretmane lica jer pazim i negujem sebe. Međutim, u svemu tome vodim računa da ne preteram kako ne bih promenila lični opis — kaže Goca.

 

Ona je istakla da neke žene toliko koriste pomoć estetskih intervencija da izgledaju bizarno.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

— Dosta žena koje vidimo da su preterale s intervencijama jednostavno nisu zadovoljne sobom i onda hoće još, a bude samo gore, ide u bizarnost. Negovanje je normalna stvar, pogotovo danas kada možemo da izgledamo lepo, a da ne idemo pod nož. Go*no bih pojela da izgledam lepše i bolje, samo da ne moram da se sečem — kaže pevačica za Alo!.

 

Ona priznaje da je zadovoljna svojim telom, ali da uvek može više i bolje.

 

 Veoma je bitno da naučiš da voliš sebe, a kada to savladaš, dolazi opuštenost i sigurnost u svoje telo. Dobila sam ovo pakovanje i mogu malo da ga popravim, ali ne može sve da se izmeni. Tek u ovim godinama shvatam da moram da prihvatim ono što jesam. Na primer, ja obožavam da nosim mini-suknje, ali da bih ih nosila, moram da vežbam kao konj, a što je najgore, uvek sam sebi debela. Kako kažu, umreću debela i gladna. Ma nismo mi, žene, normalne — kroz smeh je kazala Tržanova.

 

 

makonda-tracker