dosledna je

ZA TO IMA ODLIČAN RAZLOG: Goca Tržan svom Raši ne može da kaže „ne“, a evo čime je on to zaslužio

1

Šarmantna pevačica može da se pohvali jednim od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni, a sada je otkrila neke zanimljivosti o odnosu koji ima sa suprugom Rašom Novakovićem

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Goca Tržan pričala je za o braku, doslednosti i bespogovornom prihvatanju nečega što njen suprug kaže.

Posle braka s Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerku Lenu, Goca se udala za Rašu Novakovića.

 

Kroz dugogodišnju karijeru jasno ističe da se drži svojh pravila i da nije spremna za kompromise, ali se sve promenilo kada se udala za Rašu, koji uspeva da je razuveri i natera da se predomisli.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Mužu stvarno nikad ne mogu da kažem ne. Ne mogu da ga odbijem, zato što on meni nikada ne govori ne. Toliko je tolerantan prema meni, pa kad mi kaže da nešto mora, onda ja to bespogovorno prihvatim i kažem: "Okej". On je dosta tolerantan prema meni i onda kad pređem granicu, moram da se zaustavim i kažem: "Okej, hoću" — kaže Goca.

 

— Uvek sam dosledna, jer kad se popišmaniš, onda si stvorio pakao sebi od života. Moraš da budeš dosledan čak i kad grešiš, pa onda u nekom trenutku kažeš "Izvini, malo sam pogrešila, možda sam te previše kaznila, ali neka sam te kaznila". Ne smemo posustati, jer kad kreneš u rikverc, onda si nagrabusio — rekla je ona za Blic.

 

 

makonda-tracker