uspomene

ZBOG SLAVE SU GLUMILE NAKLONOST KA ISTOM POLU: Članice poznate RUSKE grupe više nisu u kontaktu, a ovako izgledaju danas

1

Marketing i popularnost su najviše želele, ali im nije pošlo za rukom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska grupa "t.A.T.u" kada se pojavila na javnu scenu 2002. pokorila je svet velikim hitom "All the Things She Said"?, a članice benda Lena Katina i Julija Volkova deklarisale su se kao lezbijke, dostigle svetsku slavu, ali se iza svega krila velika prevara.

 

Lena i Julija su bile predstavnice Rusije na Evroviziji, zauzele treću poziciju, a publiku su na nastupima redovno intirigirale poljupcima i razmenjivanjem nežnosti na sceni.

 

Ipak, nekoliko godina kasnije obe su javno priznale da je sve bio dobro osmišljen marketinški potez, i da su obe zapravo heteroseksualne orijentacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

 

Njih dve više nisu u kontaktu. Crnokosa Julija je danas neprepoznatljiva. I dalje ima crnu kosu, ali znatno dužu i njen stil oblačenja je znatno provokativniji. 

 

Njen ljubavni život bio je veoma buran i često nesrećan, 2004. rodila ćerkicu Viktoriju oženjenom čoveku, od kog se ubrzo i razišla. Nakon toga viđala sa još nekoliko bogatih i slavnih Rusa, a bila je i u braku sa biznismenom Parvizom Jasinovim, sa kojim ima i sina Samira.

 

Katina se pre dve godine udala za svog dečka, slovenačkog muzičara Sašu Kuzmanovića koji ima srpsko poreklo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

 

makonda-tracker