KAKO VAM SE ČINI?

BILA JE NAJSLAĐA HOLIVUDSKA GLUMICA, A ONDA JE SVE STALO: Danas Dženifer niko ne bi prepoznao! (FOTO)

0

Posvetila se porodici i suprugu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pamtimo ju kao jednu od omiljenih holivudskih slatkica i zvezdu brojnih romantičnih komedija, a danas da na ulici sretnemo 40-godišnju glumicu Dženifer Lav Hjut, teško da bismo je uspeli prepoznati na prvi pogled.

 

Višak kilograma koji je s godinama skupila, crna kosa i bledo lice najveći su "krivac" tome, u što se možemo uveriti i na poslednjim fotografijama na kojima su ju paparaci uhvatili na ulici u ležernom izdanju. 

 

Dženifer je u srećnom braku s glumcem Brajanom Halisajem od 2013. godine, zajedno imaju dvoje dece, kći Autumn i sina Atikusa, a čini se kako im je Dan zaljubljenih i dalje jedan od omiljenih u godini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt) on

 

U jednom od intervjua koji je dala za "Daily Mail" priznala je da nikad u životu nije bila sretnija.

 

"Najbolja stvar koju sam ikada učinila je udaja za njega, rođenje naše dece i promatranje kako se mijenjaju i rastu svaki dan", izjavila je.

 

Dženifer inače nikada nije imala problema s kilogramima, štaviše, uvek ju je krasila vitka linija ali već nakon prve trudnoće imala je problema sa skidanjem istih.

 

"Do 14. nedelja trudnoće nisam imala pojma koliko se moje telo može promeniti. Ma koliko mi se život može promeniti i srce narasti", priznala je glumica.

 

Od samih početaka karijere bila je omiljena i jedna od najpopularnijih zvijezda koja je krasila brojne naslovnice modnih i muških časopisa. Glumom se počela baviti 1989. godine, a od 1992. do 2003. godine bila je aktivna i kao pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt) on

 

 

 

makonda-tracker