zabeležila je

NEKOLIKO DANA PRED POROĐAJ, POZIRALA JE SAMO U VEŠU: Ela Dvornik je našla zanimaciju u bolnici! (FOTO)

0

Pozitivni komentari su se samo nizali

foto: Instagram
foto: Instagram

Influenserka i blogerka Ela Dvornik odbrojava dane do dolaska svog drugog deteta na svet, kojeg će dobiti sa suprugom Čarlsom i krati vreme na sve moguće načine dok boravi u jednoj zagrebačkoj poliklinici u kojoj je završila zbog lakših komplikacija.

 

29-godišnja Ela ne sme primati posete, sme jedino doći suprug, a obzirom na to jedan od načina kraćenja vremena i ublažavanja dosade je fotografisanje selfija i objavljivanje istih na društvenih mrežama. Tako na jednoj od poslednjih objavljenih fotografija Ela pozira samo u gaćicama i minijaturnoj majici dok se u prvom planu nalazi njen trudnički stomak.

 

"Iako sam htela baš da mi profi fotograf napravi fotke poslednjih dana, jer s Balie nisam isto stigla. Sad kad kratim dane čekajući, napravila sam sama neki dan DIY trudničke fotke u svojoj sobi pa ako neko od vas isto dane krati u iščekivanju, evo ideje s kojom se možete pozabaviti", napisala je Ela uz objavljenu fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

"Wow, ne treba ti profi fotograf, baš wow fotka", "Savršena uspomena", "Odlična fotografija", "Predivno", "Kreativno moje", "Prekrasna trudnica", "Odlična fotka i ideja", "Žensko tielo je čudesno, divna si","Najdivnija mama", "Slike su još lepše ovako", "Prekrasna uspomena, jako si lepa", "Ti si jedna seksi trudna dama", "Fotka je apsolutno prekrasna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

 

Ela je u bolnici završila u 33. nedelji trudnoće pre nekoliko dana zbog kolestaze i moraće tamo ostati sve do porođaja, koji bi trebo biti 25. marta. Iako su njeni pratioci bili znatiželjni od prvih trenutaka kada je objavila vest da je trudna drugi put i hteli su znati spol i mene deteta, Ela i Čarls odlučili su to zadržati samo za sebe i zasad nisu ništa otkrili.

 

 

 

makonda-tracker