„NIKO NEMA TAKVU SESTRU!“

OVA PORUKA ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI! Kristina Bekvalac podelila fotografiju s Natašom i rekla SVE što joj je na duši

0

Nataša Bekvalac je jednu od najvažnijih stvari za svoj koncert u Areni poverila svojoj mlađoj sestri iako ništa slično ranije nije radila

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekoliko dana pre koncerta u kojem ovih dana priča cela Srbija, Nataša Bekvalac nam je rekla da je za dizajn scenske odeće zadužena njena sestra, a na konferenciji za štampu najavljeno je da će čitava ekipa na pozornici promeniti čak 100 kostima!

 

Svi kostimi se rade pod dirigentskom palicom moje (sestre) Kristine. Imaćemo četiri velike promene kostima, po blokovima. Kristina je sve to tako napravila da bude ukupno osam promena, budući da je svaki kostim sastavljen iz dva dela — rekla je Nataša za Glossy.

 

Kako smo imali priliku da vidimo na Dan zaljubljenih, Kristina Bekvalac je uradila sjajan posao, a njena slavna sestra s razlogom je imala poverenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on

 

Kristina joj se na zanimljiv način zahvalila na tome. Čuvena stilistkinja objavila je, naime, na Instagramu fotografiju njihovog zagrljaja i napisala:

 

Hvala ti što od kada sam se rodila imam najboljeg prijatelja za ceo život… Hvala ti što nikada nisam sama.… Hvala ti što si imala poverenja u mene oduvek i što si mi dala šansu da radim nešto prvi put i da ni na sekund ne sumnjaš u mene… Hvala ti što postojiš baš takva kakva si… Hvala ti što si me poljubila poslednju pre izlaska na scenu i prvu pre silaska… Hvala ti što me maltretiraš ceo život. Ovo je tek početak našeg zezanja… Do neba i nazad… Niko nema takvu sestru.

 

Brojne poznate ličnosti istakle su emodži srca pored ove emotivne Kristine poruke, među njima Emina Jahović, Marina Visković, Slađa Alegro, Sanja Papić, a oglasila se i Tijana Dapčević.

 

Bravo, deco… Najbolje tek dolazi — istakla je.

 

 

makonda-tracker