čeka ga operacija i dug oporavak

"PRESTAJEM SA SNIMANJEM ZBOG ZDRAVLJA": Baka Prase doneo VAŽNU ODLUKU, a od svojih fanova tražio je SAMO JEDNO!

0

Naš najpoznatiji jutjuber Baka Prase zabrinuo je milione svojih fanova novom objavom

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Naime, kako je već neko vreme ima problema sa zdravljem zbog čega je napravio pauzu sa snimanjem videa, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase rešio je da se potpuno posveti rešavanju svog zdravstvenog problema i najavio povlačenje sa Jutjuba.

 

Poruka koju je podelio putem Instagrama, u kojoj je otkrio da ga čeka operacija i duži oporavak, zabrinula je njegove fanove, ali je najavio da će se kroz nekoliko nedelja vratiti, i to "jači nego ikad".

 

- Jedino što od vas tražim u narednom periodu je ono što ste mi uvek pružali, a to su razumevanje i podrška. Zbog svog zdravstvenog stanja još nisam u stanju da snimam lepo jer ne smem da se forsiram - naveo je Bogdan i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

- Odlučio sam da operišem krajnike sledeće nedelje i to će me oterati u krevet na dve nedelje. Tako da sam odlučio da napravim pauzu od Jutjuba. Biću prisutan na Instagramu, ali na Jutjubu me neće biti naredne tri do četiri nedelje. Sve vas volim i jedva čekam da se vratim, znam da će vam faliti klipovi, ali krajnici su razlog zbog kog se razboljevam i utiču na klipove, pesme i sve što radim. Ovo nije bila laka odluka, ali ovaj put moram da stavim zdravlje na prvo mesto. Prestajem sa snimanjem samo zbog zdravlja, ni zbog čega drugog. Vratiću se jači nego ikad, kao što uvek uradim! - poručio je Baka Prase svojim fanovima.

 


 

 

makonda-tracker