nije mu uvek lako

„KAKO NAĆI DEVOJKU KAD SI JA?“ Baka Prase podelio kako bogatstvo i slava utiču na njegov ljubavni život

3

Jedan od najpopularnijih regionalnih Jutjubera otvoreno je pričao o svom emotivnom životu

foto: Instagram
foto: Instagram

Mladi Bogdan Ilić, koji je širokoj publici poznatiji kao Baka Prase, bio je sinoć gost u emisji AmiDži šou, u kojoj je otvoreno govorio o mnogim temama.

 

Između ostalog, on se osvrnuo i na to koliko zarađuje, ali je priznao da mu dobra zaradi donosi muke na emotivnom planu i da nema devojku.

 

Nemam. Kako naći devojku kada si ja? Imam para, pratioce, kako ja da znam da je sa mnom jer sam gotivan dečko? — požalio se Baka Prase.

 

On je pričao i o kritikama na njegov račun zbog toga što plasira sadržaj ne razmišljajući o tome što se na njega ugledaju najmlađi.

 

foto: Nemanja Nikolić

Moj kanal nije edukativan kanal - ja nisam škola, već zabavni program. Vi ne gledate crtaće da biste naučili nešto. Ja stalno govorim klincima da ne piju, da ne puše, da treniraju, jer je meni trening promenio život. Ponekad kažem i nešto pametno, povedem i ćaleta i njega klinci vole da slušaju. Sve što kažem mora da bude prirodno i iz srca i s razlogom imam pratioce. Da se razumemo - meni se posrećilo da mogu ovim da se bavim, ali kada sam bio najjači, ja sam najviše radio. Tri godine nisam bio na odmoru — rekao je.

 

 

makonda-tracker