možete li da ga zamislite ovakvog?

S NJIM SVAKI DAN NOVO IZNENAĐENJE! Ne možete NI DA NASLUTITE koju je školu završio Baka Prase!

0

Iako gotovo čitav region zna ko je Baka Prase, zahvaljujući njegovom Jutjub kanalu koji prati više od milion ljudi, mnogi detalji iz privatnog života popularnog jutjubera nisu poznati široj javnosti

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kako je jednom prilikom ispričao Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, završio je srednju muzičku školu, a instrument koji je svirao bio je ― klavir!

 

On je, nakon završene škole, poželeo da napravi pauzu, ali je pokušao i da upiše Fakultet muzičke umetnosti.

 

Želeo sam da posle muzičke škole napravim pauzu, nisam znao želim li da upišem akademiju. Međutim, kada sviraš klavir, problem je ako napraviš godinu dana pauzu, to ti izađe iz prstiju. Moraš opet da učiš iste stvari i pokrete. Roditelji su insistirali da upišem jer oboje imaju po dva završena fakulteta. Izašao sam na prijemni, klavir sam super odsvirao, ali zbog proseka iz škole i solfeđa, koji nosi jezivo malo poena, nisam upisao akademiju ― isptičao je jednom prilikom u jednoj emisiji Ilić.

 

foto: Instagram

On je dodao da ipak smatra da je za njega dobro što nije upisao fakultet.

 

Koliko god čudno zvučalo i loše, srećan sam što nisam upisao fakultet, jer mi se posrećilo i otvorila su mi se mnoga vrata. Imao sam sposobnosti da igram igrice, da mogu da zaradim i onda sam igranje preneo na Jutjub ― rekao je Baka Prase.

 

On je dodao da smatra da ipak ne treba dići ruke od visokog obrazovanja i preporučio svima da obavezno daju sve od sebe.

 

Ipak, savetujem svima da upišu fakultet i da ne odustaju ― jasan je Bogdan.

 

 

makonda-tracker