foto

KAD SE POJAVILA U VENČANICI, PUBLIKA JE PALA U TRANS: Ovo je BAŠ SVE što je Nataša Bekvalac nosila na koncertu godine

5

Pop zvezda sinoć je na spektakularan način proslavila dvadeset godina uspešne karijere

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nataša Bekvalac mesecima se pripremala za najvažniji i najveći nastup u svom životu — spektakularan koncert u Štark areni, a fanovi su složni da joj je bez sumnje pošlo za rukom da Beograd na jedno veče stoji rame uz rame s Njujorkom!

 

Novosadska lepotica oduševila dupke punu Arenu pažljivo osmišljenim koncertom, a svaki detalj — od pevanja, preko koreografija, scenografije, do akrobacija kakve nismo očekivali — bio je savršen! Ono što je posebno privuklo pažnju bio je izbor scenske odeće, za koju nam je pevačica pre nekoliko dana otkrila da će za njen izgled biti zadužena njena sestra Kristina.

 

Svi kostimi se rade pod dirigentskom palicom moje (sestre) Kristine. Imaćemo četiri velike promene kostima, po blokovima. Kristina je sve to tako napravila da bude ukupno osam promena, budući da je svaki kostim sastavljen iz dva dela — rekla je Nataša za Glossy.

 

 

Pevačica se na koncertu pojavila u srebrnom trikou s halterima, da bi kasnije pokazala nekoliko veoma zanimljivih kostima, a masa je podivljala kada je Nataša na scenu izašla u efektnoj pink haljini od perja, mada je odličnu reakciju izazvao i trenutak kada su zvezda večeri i njena draga koleginica Emina Jahović zapevale u interesantnim mini-haljinama.

 

Ipak, jedan od najupečatljivijih momenata dogodio se kada je jedna od najlepših Srpkinja na bila stala u očaravajućoj beloj haljini koja je mnoge podsetila na venčanicu.

 

U galeriji pogledajte kako su izgledale ove odevne kombinacije i obavezno nam kažite koja vam se najviše dopada.

 

1 / 15 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker