otvoreno

„JELENA JE VELIKI BORAC, VERUJEM DA ĆE SE OPORAVITI“: Ovako je Brena govorila o Karleušinom zdravstvenom problemu

1

Folk diva osvrnula se prošle godine u jednom intervjuu na tegobe s kojima se suočava njena mlađa koleginica i istakla da ju je posavetovala

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Prošlog leta, domaći mediji pisali su da se popularna pevačica Jelena Karleuša suočila s nimalo prijatnom dijagnozom — navodno joj je hrskavica na vratu istrošena, zbog čega je lečenje neophodno.

 

Jelenu ceo život muče migrene, pa je mislila da je intenzivan bol koji već dugo oseća u vratu i donjem delu potiljka posledica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kičmom, obratila se doktoru, koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgenski snimak — izjavio je tada za Story izvor blizak pevačici.

 

 

Hrskavica između dva vratna pršljena je istrošena i Jelena hitno mora da otpočne lečenje, koje je u ovom slučaju izuzetno komplikovano. Lekari su joj savetovali da oktaže poslovne obaveze, što je ona odbila — otkrio je neimenovani izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Karleuša se nije oglašavala povodom ovih navoda jer je poznato da svoju privatnost krije daleko od medija, ali njena koleginica Lepa Brena ih je pomenula u jednom intervjuu za Svet prošlog leta, a regionalni mediji poput Novi.ba juče i danas su ponovo objavili jednu njenu izjavu. Na pitanje je li imala neki savet za Jelenu, pevačica je tada rekla:

 

Jesam! Rekla sam joj šta i kako mora da radi. Savetovala sam joj da kontaktira s mojim lekarom. Jelena je veliki borac i ja verujem da će se ona oporaviti.

 

 

makonda-tracker