foto

ŠLEM I RADNO ODELO, PA ROMANTIKA UZ SLADOLED! Kejt u izdanju netipičnom za princeze očarala Velšane, a onda i Vilijama!

1

Princ Vilijam i njegova supruga posetili su juče čeličanu u Južnom Velsu, a vojvotkinja od Kembridža sve je iznenadila odlukom da obuče zaštitnu opremu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su se, nakon dana odmora od glamurozne večeri kada su uživali u svečanoj ceremoniji dodele BAFTA nagrada, vratili svojim kraljevskim dužnostima. Juče je kraljevski par posetio Mambls, gradić u Velsu, i nekoliko objekata u Južnom Velsu, a već smo pisali o interesantnoj odevnoj kombinaciji inspirisanoj Danom zaljubljenih koju je Kejt Midlton ponela.

 

Međutim, ona je nije libila da odloži elegantni strukirani kaput i efektnu maramu i pre ulaska u čeličanu indijske kompanije Tata Steel obuče zaštitno odelo, šlem i naočare!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Nakon obilaska postrojenja, princ Vilijam i njegova draga svratili su u lokalnu poslastičarnicu, gde su naručili po sladoled, a menadžer objekta kasnije je otkrio da je vojvotkinja odabrala sladoled od vanile u čaši i s vaflom sa strane, dok je vojvoda odabrao sladoled u kornetu s dodatkom čokoladnih mrvica.

 

Foto-reporteri, koji su ih pratili u stopu, ovekovečili su trenutak kada su Vilijam i Kejt veselo čavrljali uz sladoled.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker