očaravajuća

RETKA PRILIKA DA U STIL UBACI DOZU SEKSEPILA: Kejt Midlton RAME UZ RAME s glumicama na crvenom tepihu u staroj haljini

0

Na britanskom dvoru je vojvotkinja, ali kada je reč o modi supruga princa Vilijama ima još jednu titulu — kraljica reciklaže!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razlog je, naravno, činjenica da pomalo štedljiva Kejt Midlton rado nosi iste komade više puta, a to se uglavnom odnosi na obuću, tašne i suknje. Ipak, za nju nije neobično ni da se ponekad pojavi u staroj haljini, što je učinila sinoć, na dodeli BAFTA nagrada.

 

Vojvotkinja od Kembridža i njen suprug princ Vilijam prošetali su crvenim tepihom pred čuvenu dodelu nagrada, a lepa Kejt odabrala je za ovu priliku svoju staru toaletu Aleksandra Mekvina. Reč je o pravoj toaleti za princeze — ima suptilan dekolte, kratke rukave sa zlatnim porubom, ispod grudi počinje da se širi u oblik zvona, doseže do poda i krase je brojni zlatni ukrasi u obliku cvetova i efektan zlatni vez.

 

Vilijamova draga kombinovala je elegantnu haljinu s minđušama i prelepom ogrlicom od sedefa koje potpisuje juvelirska kuća Van Cleef & Arpels, a tu je i — naravno, zlatna — clutch torbica Ane Hindmarč, dok je njen izbor obuće pao na Džimija Čua, i to na špicaste zlatne cipele sa štiklom.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Interesantnu toaletu kojom je Kejt ostavila sve prisutne bez daha videli smo u septembru 2012. godine, kada je sa suprugom Vilijamom prisustovala večeri koju je priredio predsednik Malezije.

 

 

makonda-tracker