Lejdi Gaga: Gubim razliku između privatnog i javnog života

0
Ekscentrična pevačica Lejdi Gaga priznala je da ponekad ne zna da razluči svoje unutrašnje ja od one ličnosti koju prikazuje na sceni

Dvadesetčetvorogodišnja hitmejkerka čije pravo ime je Stefani Džermanota ponekad se toliko unosi u ideju koju prenosi svojim neobičnim performansima da ima utisak da su neki od kostima koje nosi postali nadogradnja vitalnim organima njenog tela.

- Granica moje ličnosti sve je zamagljenija. Sada kao da više ne znam razliku između tačke koju izvodim i iskrenih trenutaka. Ukoliko bi me na nekoj zabavi zamolili da skinem svoj Philip Treacy šešir, i fizički o psihički bih se osećala isto kao da hoće da mi izvade jetru. Sve mi je manje jasno šta je moja prirodna kosa koja raste iz moje glave, a šta su one perike koje izlaze kao plod moje imaginacije. Meni su one jednake. Obe su istinske i oduvek su to i bile. Sasvim je moguće da ja ne znam ništa o eskapizmu u umetnosti. Samo sam rođena takva (Born This Way). Ja pretvaram snove u stvarnost. Oduvek sam bila i uvek ću biti privatna ličnost u javnosti – napisala je pevačica u svojoj kolumni za V magazin i dodala:

- Umetnost je laž i ja svaki dan ubijam kako bih dokazala da je to istina. Moja je sudbina da sve vreme egzistiram na pola puta između realnosti i fantazije. Nazivaju me tetralnom, ali ja ću im dokazati da sam sama teatar i da je teatar deo mene. Ja sam šou koji nikad ne prestaje. Upravo je to ono što me izvlači iz dubine realnosti i podseća me da je moć transformacije beskrajna, ta činjenica da ja iznutra posedujem nešto magično što me tera da se menjam i ta jedinstvenost i posebnost koja čeka da izroni na površinu mog sopstva.

makonda-tracker