evo šta se zapravo desilo

DECENIJAMA SE PIŠE O NJIHOVOJ LJUBAVI: Konačno otkrivena istina o odnosu Saše Popovića i Lepe Brene

8

Godinama kruži trač da su pevačica i nekadašnji član njene grupe Slatki greh bili u ljubavnoj vezi, što oni nikad nisu ni potvrdili ni demantovali.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Nakon što se priča da su Lepa Brena i Saša Popović ponovo pojavila u medijima, jedan poznati harmonikaš za Skandal je progovorio o odnosu pevačice i muzičara koji su danas veliki prijatelji.

 

Razumem što je svima osamdesetih delovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to verovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena — kaže on i dodaje: — Oni su pre svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi! Saša je u međuvremenu Brenu zavoleo kao da mu je rođena sestra.

 

Kako je on objasnio, zbog toga bratskog odnosa Popović se postavio veoma zaštitnički prema svojoj prijateljici, pa joj je rezervisao najbolje hotelske sobe, donosio doručak i trudio se da bude odlično odevena.

 

foto: Vladimir Šporčić

Kupovao joj je najlepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao nameru da je osvoji, prosto su se voleli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umeo je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama... Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je hteo da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti — zaključio je neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker