nikad nije izgledala ovako nesrećno

„ISKRENO, POTRESNO JE GLEDATI JE“: Pevačica objavila seksepilnu fotografiju, ali niko nije gledao njeno savršeno telo

2

Proteklih meseci, javnost se više puta bavila zdravstvenim stanjem čuvene pevačice, a čini se da je njena najnovija fotografija posebno teško pala njenim najvernijim fanovima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britni Spirs (38) ostavila je iza sebe izuzetno težak period — doživela je nervni slom koji su horde paparaca pratile uživo po losanđeleskim ulicama, bila je hospitalizovana, izgubila je starateljstvo nad decom, borila se s narušenim duševnim zdravljem, njen otac je bio njen staratelj uprkos tome što je odavno punoletna…

 

Taman kada se učinilo da pevačica ponovo staje na noge i da sve teče po planu, nad njom se nadvila senka stare i tužne Britni. Naime, nakon što je prošle godine otkazala svoje koncerte u Las Vegasu, navodno zbog zdravstvenih problema koje je imao njen otac, pevačica je počela da se pojavljuje u zapušten i nemarnom izdanju, retko je očešljana i gotovo uvek razmazane šminke. Sudeći po komentarima njenih najvatrenijih obožavalaca, Britni ponovo prolazi kroz muke kakve je nekad imala.

 

Dokazom za ovu tvrdnju fanovi slavne pevačice smatraju najnoviju fotografiju koju je ona objavila na Instagramu. Spirsova je pozirala u kupaćem kostimu, a u opisu je istakla da jedva čeka proleće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Umesto da ova pozitivna i vedra poruka bude propraćena istim takvim raspoloženjem ili, eventualno, komplimentima na račun izgleda, Britni je bila prinuđena da čita komentare pune saosećanja i zabrinutosti za njeno zdravlje i život.

 

Mnogi su istakli da Britni izgleda kao da je drže za taoca, da deluje izuzetno iscrpljeno i nesrećno, a jedan komentar se posebno izdvojio.

 

Primetila sam nešto zabrinjavajuće u njenim očima. One izgledaju prazno, kao da nemaju nikakav izraz. Njeno lice se smeši na fotografijama, ali oči uvek izgledaju isto. To je, iskreno, potresno gledati… — napisala je jedna Britnina obožavateljka i dodala da je veoma zabrinuta za pevačicu. — Za mene su oči duša i već prvi pogled na njih pokazuje kako su ljudi.

 

 

makonda-tracker