teški trenuci

UMESTO PODRŠKE — PREVARA: Britni Spirs otkazala sve koncerte zbog bolesti, a njen dečko odmah uslikan s nepoznatom devojkom (FOTO)

0

Dugogodišnji dečko slavne pevačice Britni Spirs nije joj ostao odan u najtežim životnim trenucima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britni Spirs (37) i maneken i lični trener Sem Asgari (24) već godinama su u vezi i ne kriju da su par: pojavljuju se zajedno na javnim događajima i otvoreno na Instagramu govore o svojoj ljubavi.

 

Zbog toga je američka javnost šokirana jer je zgodni maneken prošetao Beverli hilsom s nepoznatom lepoticom, a potom s njom otišao na ručak, da bi na kraju sastanka seli u njegov automobil i zajedno otišli u nepoznatom pravcu. Posebno je neprijatan trenutak u kojem je Asagi viđen s drugom: dok se Britnin otac bori za život.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Pevačica je, naime, nedavno otkazala sve koncerte u Los Anđelesu, gde je rezident pevač, zbog bolesti svog oca. Britni je, inače, i dalje pod starateljstvom svog oca Džejmija, o čemu je odluka doneta 2005. godine, nakon što je pevačica doživela nervni slom.

 

foto: Profimedia

Njena majka i dečko Sem Asgari nedavno su pokušali da preuzmu ovo starateljstvo, a sredinom maja Britni je ponovo završila u duševnoj bolnici. Nakon što ju je napustila, njen otac je pokušao da dobije punomoćje nad Britni i njenim bogatstvom u još devet saveznih američkih država.

 

 

makonda-tracker