mladolika

ŠESTA DECENIJA, A FIGURA POPUT TINEJDŽERKE: Ovo su tajne Brižit Makron, koje će značiti mnogim ženama!

5

Pored skupocene garderobe i uvek sređene frizure, Makronova mnogo vremena posvećuje licu i telu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladenački izgled možete postići i u šezdesetoj. Pravi primer za to je Brižit Makron.

 

Frizura

 

O Brižit Makron možemo da mislimo svašta i isto to da govorimo, ali ne možemo joj osporiti da ima lepu i negovanu kosu. Dužina kose je do vrata, i često ga pokriva (inače, ni jedna plastična operacija ne može da sakrije godine sa vrata, dekoltea i ruku). Dok lepo isfenirana i bujna kosa do ramena prikriva nedostatke na vratu.

Boja je takođe veoma bitna. Mora biti sjajna i izražena. Nikako isprana i izmučena. Sjajna kosa i definisana boja daće sjaj licu.

 

foto: Profimedia

Boja odeće

 

Tradicionalno, žene širom sveta biraju tamnije nijanse garderobe kako postaju starije. Retko ćete videti ženu u poznijoj dobi kako nosi laganu haljinu u svetloplavoj ili ružičastoj boji. Međutim, odaćemo vam jednu tajnu: svetle boje leče i oplemenjuju.

 

Brižit je skoro uvek preplanula u licu, a svetla odeća joj daje zdraviji i mlađi izgled.

 

Smatramo da žena mora imati obline i da je višak kilograma normalan, ako ženi ne smeta zdravstveno i psihički. Ali, istina je da vitkije žene izgledaju mlađe. Dakle, ako je moguće dovedite svoje telo do savršene linije.

 

foto: Profimedia

Prednost figure

 

Skoro svaka figura ima neke nedostatke i prednosti. Postoje idealne boginje, sa telom kao iz snova, ali i one imaju svoje nedostatke i prednosti.

 

Kod nas je glupo kada baka obuče šorc. Ali postoje šorcevi koje ne mogu nositi ni mlade devojke. Isto tako neke žene imaju tako lepe noge da je glupo da ih sakriju, pa makar imale i šezdeset godina.

 

Jedna od tih žena je i Brižit Makron koja ima tanke i zategnute noge i bilo bi prava šteta da ih tu i tamo ne pokaže. Ona to dobro zna, pa je često gledamo u kratkim suknjicama.

 

Zbog poslovnih obaveza, Makronova je "primorana" da nosi i pantalone, ali ona uvek bira uske krojeve koji naglašavaju njene noge.

 

Kada Brižit obuče suknju ili uske pantalone u javnosti, zaboravimo da je pogledamo u lice. Tek kada se zagledate u nju, shvatićete da je žena daleko od mlade, ali prvi utisak je najjači.

 

Zato, ako želite da izgledate mlađe od svojih šezdeset godina, pratite kako se oblači Brižit Makron i ne brinite, sigurno nećete pogrešiti.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker