prva dama turske

SVE TAJNE EMINE ERDOGAN: Pomišljala na samoubistvo, protivila se svekrvi, kaže da je skromna, a zapravo — OBOŽAVA luksuzan život

1

Supruga turskog predsednika, Emine Erdogan, ima 64 godine i rođena je u Istanbulu. Sa Redžepom Tajipom Erdoganom ima četvoro dece, dve ćerke i dva sina — Ahmeta Buraka, Nekmetin Bilal, Esru i Sumeje.

emine i redžep tajip
emine i redžep tajipfoto: Profimedia

Umetničku školu napustila je pre mature, a kad je imala 15 godina brat joj je zabranio da napušta kuću, jer je to, navodno, neprilično za jednu devojku njenih godina. Emine je kasnije priznala da je to podnela teško, te da je u jednom trenutku pomišljala i na samoubistvo.

 

Za Erdogana se udala uz ogromno protivljenje njegove majke, koja je htela da joj se sin oženi potpuno pokrivenom devojkom, što Emina nije htela ni da čuje.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Iako je na prvi pogled predstavljeno da živi prilično skromnom ona je zapravo osoba koja troši mnogo novca. Naime, njene šoping-avanture već su poznate, te je jedan briselski tržni centar bio zatvoren dok je ona bila tamo, kupila je tzv. birkinku za, navodno, vrtoglavih 50.000 dolara, pa je očito da obožava skupu odeću. Ona živi vrlo luksuzno, pa ne okleva da sebi neretko priušti razne antikvitete po basnoslovno skupim cenama. Štaviše, isplivao je podatak da je samo za vrata u palati u kojoj žive potrošeno neverovatnih 30 miliona evra.

Bogatstvo Erdogana procenjuje se, navodno, na 150 miliona evra.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emine Erdoğan (@emineerdogan) on

 

makonda-tracker