nekad beše slavna lepotica

NISU JE PREPOZNALI KADA SU JE NAŠLI MRTVU U STANU: Merlin Monro je bila zavisna od narkotika i nije ličila na sebe!

0

Nekoliko meseci pred smrt potpuno se zapustila, nije marila za izgled, te su svi bili iznenađeni kada su čuli priče da više nije ona ista

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarna glumica Merilin Monro preminula je 1962. godine, ali se sumnjalo da nije u pitanju prirodna smrt, nego da se predozirala.

 

Ipak, sada se oglasio muškarac iz pogrebne službe i otkrio detalje koje je sve do sada krio.

 

Alan Abot, koji je nedavno objavio knjugu, u njoj je otkrio da je učestvovao u pripremanju Merilininog tela za sahranu.

 

U svojoj knjizi detaljno je opisao kako je izgledalo telo poznate glumice, navodeći da je bila neprepoznatljiva kada je stigla do njega.

 

"Bilo mi je teško da poverujem da je to slavna lepotica. Izgledala je kao starija žena koja nije mnogo brinula o svom telu. Bilo je očito da su okolnosti u kojima je umrla pogoršale njen izgled. Kad neko umre, krv se taloži na najnižoj tački tela, a u njenom slučaju to je bilo lice, jer je bilo okrenuto ka zemlji u trenutku smrti. Ljubičaste mrlje krvi ostale su na njemu, a vrat joj je veoma natekao".

 

foto: Profimedia

On piše i da je zaključio da Merilin kosu nije izbeljivala neko vreme, jer joj se jasno nazirao izrastak smeđe boje.

 

Noge su joj bile dlakave, usne ispucale, a imala je i duge nokte na nogama i rukama. On je trebalo da okupa, sredi i obuče glumicu, a među njenim stvarima pronašao je i lažne grudi koje je pogrebna služba odlučila da ne koristi, prilikom pripremanja glumice.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker