spreman je na sve

ZBOG LJUBAVI JE PROMENIO VERU: Poznati glumac je u vezi sa srpskom manekenkom, ali se porodica protivi!

3

Ovaj par ima idiličan odnos, ali se uvek nađe prepreka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Kristijan Bejl u braku je sa manekenkom srpskog porekla Sibi Blažić, zbog koje je, uprkos protivljenju porodice, primio pravoslavnu veru.

Glumac, koji je rođen u Velsu, proveo je tamo detinjstvo sa roditeljima Dejvidom i Dženi i sestrama Šeron i Luiz, a gluma ga je interesovala od najranieg detinjstva.

 

Manekenku Sandru Sibi Blažić, Kristijan je upoznao krajem devedesetih na jednoj žurci, koju je organizovala Vinona Rajder, a Sibi je tada bila njena lična asistentkinja.

 

foto: Profimedia

Inače, porodica bivše manekenka srpskih korena, krajem 60-ih godina prošlog veka iz tadašnje Jugoslavije, tačnije Beograda, emigrirala je u Ameriku Slobodan Blažić i Nadežda Topalski su u Čikagu 1970. godine dobili ćerku Sandru, pravog imena Srboslava, koja je u Americi diplomirala menadžment.

Kristijan i Sibi su ubrzo posle žurke kod Vinone Rajder postali nerazdvojni, a 2000. godine u Las Vegasu ih je venčao imitator Elvisa Prislija.

 

Ali nije sve bilo idilično. Zbog ljubavi prema supruzi do kraja je zaratio s majkom i sestrom Šeron, kažu najviše zbog svoje prgave naravi.

 

Porodični sukob je eskalirao u julu 2008. godine, uoči londonske premijere filma "Vitez tame", imao je veliki okršaj upravo s njih dve.

 

foto: Profimedia

Povod za svađu, kako se šuškalo, bilo je to što je njegova majka govorila ružno o njegovoj supruzi, a sve se dodatno pogoršalo kada je sestra Šeron tražila da joj pozajmi 100 hiljada funti.

 

Kristijan je čvrsto rešio da mu i deca znaju srpski jezik, pa se tako u njihovom domu često mogu čuti srpske uspavanke, i praktikuju se svi pravoslavni običaji.

 

 

 

makonda-tracker