Švarcenegerova žena predala papire za razvod

0
Mesec i po dana nakon što je čitav svet saznao da je holivudski glumac i bivši kalifornijeksi guverner Arnold Švarceneger napravio dete nekadašnjoj kućnoj pomoćnici Mildred Beni, njegova supruga Marija Šriver predala je dokumente za razvod

U zahtevu se navodi kako želi da stavi tačku na brak dug dve i po decenije zbog nepomirljivih razlika. U zahtevu navodno nema drugih detalja, pa čak ne stoji ni datum kad su se rastali, iako su sami o tome obavestili javnost 9. maja. Par navodno nema potpisan predbračni ugovor pa će Marija verovatno iz braka izaći sa polovinom zajedničke imovine. U zahtevu za razvod zatražila je da joj Švarceneger uplaćuje mesečnu naknadu za izdržavanje, ali iznos će biti određen naknadno, kroz nagodbu ili sudskim putem.

Svetska javnost bila je šokirana vešću da je pedesetogodišnja Mildred Bena majka četrnaestogodišnjeg sina Džozefa čiji je otac Švarceneger. Ova žena radila je skoro dve decenije kao kućna pomoćnica i lični asistent popularnog glumcu i njegovoj supruzi, da bi početkom januara ove godine, u isto vreme kada je guverneru kalifornije istekao mandat, dala otkaz i zajedno sa svojim sinom napustila dom ove porodice.

Švarceneger je u braku sa Marijom dobio ćerke Katarinu (21), Kristinu (19) i sinove Patrika (17) i Kristofera (13).

 

makonda-tracker