iskrena

"DA MI NIJE TOGA, IZBEGAVALA BIH SELFIJE": Snežana Dakić progovorila o FOTOŠOPU, pa priznala do koje mere obrađuje SVOJE FOTOGRAFIJE!

3

Voditeljka Snežana Dakić progovorila je o društvenim mrežama i priznala kojim alatima se služi kako bi njene fotografije izgledale perfektno

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Snežana Dakić aktivan je korisnik društvenih mreža, a kako navodi, one joj najviše pomažu u poslu. Ipak, priznaje da joj se putem njih javljaju i udvarači.

 

Koliko ti pomažu društvene mreže u poslu kojim se baviš?

 

- Instagram sam pokrenula kao podršku televiziji. Čisto da najavim šta radim, ali mi je sada postao glavni medij. To mi je vredan lični kanal komunikacije, na kojem sam u skorije vreme dobila i nekoliko sponzorskih ugovora. Medijski uticaj sam imala i pre, a sada sam ga proširila i na društvene mreže. Evo me i kao Instagram influensera. Dobila sam i lepe prilike za putovanja, za razne usluge, pa i novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Da li obrađuješ fotografije u fotošopu?

 

- Ne koristim fotošop. Nemam vremena. Malo doradim boju i svetlost. Ali volim jednu aplikaciju koja već ima ugrađene filtere i ona je super za selfi. Ne treba obrada. Skida podočnjake i senke. Da mi nije nje, izbegavala bih selfije.

 

Da li te muškarci muvaju na društvenim mrežama?

 

- Da. Ali sada manje nego ranije. Čak mi se javilo i nekoliko lažnih sa ukradenim identitetima nekih sportista. Jedan je čak imao i spreman selfi, da mi dokaže da je to on sa druge strane. Provalila sam ih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Da li ima nepristojnih ponuda, fotografija polnog organa...?

 

- Pre nekoliko godina su mi stizale i gole fotografije, ali sada stvarno ne. Uglavnom stižu komplimenti, izrazi divljenja i poneki predlog da se upoznamo.

 

 

makonda-tracker