otvorila dušu

"PLAČEM DOK OVO PIŠEM, SADA BIH DRUGAČIJE GLEDALA NA SVOJ TADAŠNJI ŽIVOT": Snežana Dakić se prisetila LEPIH PORODIČNIH USPOMENA, pa spomenula i BIVŠEG SUPRUGA - evo kako je sve nekada IZGLEDALO!

3

Snežana Dakić podelila je sa pratiocima na Instagramu dirljivu priču

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka Snežana Dakić otputovala je na Staru planinu, a tokom putovanja prisetila se nekih dirljivih uspomena iz prošlosti. Naime, Snežana je rešila da sa javnošću podeli kratku priču kojom je oživela uspomene na neke prošle dane, a iako se rasplakala dok je pisala, tvrdi da joj ni zbog čega nije žao, te da je sve što je proživela sa bivšim suprugom sa kojim ima ćerku Lauru, Vladimirom Mikićem, i njihovim zajedničkim prijateljima, značajan deo njenog života.


- Dolazeći na Staru planinu, setih se nekoliko zima kada sam dolazila porodično, sa troje male dece, koja su učila da skijaju. Kako im je bilo hladno, kako sam im spremala sušene kajsije i lešnike u džepove, da se okrepe kad ogladne na stazi, jer su mrljavile za doručkom, kako je Laura bežala instruktoru na stazi, zazdi u spust niz padinu, iako ne ume da skija. Setih se radosti što je otvoreno novo skijalište, novi turistički kompleks u Srbiji, setih se kad smo sa Snežanom i Piksijem ovde bili za jednu Novu godinu, kad se Mikić isprevrtao trkajući se na motornim sankama - napisala je Snežana, pa nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

- Kad je Milan Đokic pao i slomio kičmu, kad je Fića jedva ostao živ od povrede na skijanju. I ne znam zašto sada plačem dok ovo pišem, kad smo svi dobro, kad mi ničega nije žao, kada znam da je to sve značajan deo mog života i kada znam da mi je tada bilo tako teško, a sada mi je toliko lakše. Zato što mi je dete veliko, imam samo nju i sebe o kojima brinem, nemam nikoga da mi svaki dan kaže da nisam u pravu, ne trpim breme ničijeg kompleksnog života prepunog raznih kompromisa. Kada moj život ima novi i potpuniji smisao, kada sam srećna i zadovoljna. Kada imam sebe koju prihvatam i volim, kada imam sve i život pred sobom za puno novih početaka: profesionalnih, prijateljskih, ljudskih, ljubavnih. P.s. plačem zato što je BITNO i zato što bih sada drugačije gledala na svoj tadašnji život, nego što sam tada. Jer sad znam da ĆE PROĆI. Da će sve proći: I dobro, i loše, i problemi, i nestrpljenje, i nervoza. Sve prođe  - napisala je voditeljka.

 

 

makonda-tracker