u ovim stvarima najviše greše

SUVA I IZGORELA KOSA, ŠTIKLE, SUKNJA I SLOJEVI PUDERA: Snežana Dakić očitala lekciju današnjim DEVOJKAMA, a njene reči DOBRO ĆE UPAMTITI!

4


Snežana Dakić važi za jednu od najbolje stilizovanih žena sa naše javne scene, a sada je priznala u čemu, po njenom mišljenju, najviše greše dame kada je stil u pitanju

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka je istakla da žena treba da se oblači damski, jer se tako i onda i drži.


- Potpuno se drugačije ponaša kad je sakrivena, nego razgolićena. Kada devojka obuje visoke štikle, obuče kratku suknju, ona zna da se ponaša kao najpoštenija i vidi se da se u tome oseća mnogo izloženo i onda se ponaša stegnuto - rekla je Snežana i dodala:

 

- Nekada se osećamo i lepše i slobodnije i kada se ne izložimo previše. Fino je kada žena ima lep dekolte, pa to naglasi. Moja najveća kritika devojkama je na račun kose i šminke. Te nadogradnje izgledaju krajnje veštački. Uvek je lepša prirodna, negovana kosa, koja je glatka, nego ona suva i izgorela. Ne treba imati preterano jaku šminku i slojeve pudera. Medijski su eksponirani ljudi koji nemaju stila ili time privlače pažnju, to nije izgleda za studentkinju, šaltersku službenicu ili referentkinju u nekoj kompaniji - kaže Snežana.


 

 

makonda-tracker