jezive fotografije

PIJANI VOZAČ UDARIO DIREKTNO U NJEN AUTOMOBIL: Poznata voditeljka doživela saobraćajnu nesreću (FOTO)

0

Šarmantna voditeljka podelila šokantne fotografije.

foto: Facebook
foto: Facebook

Poznata TV voditeljka iz Sarajeva Maja Čengić, imala je saobraćajnu nesreću. Nakon nesreće, na svom Fejsbuk profilu oglasila se objavom i fotografijama sa mesta događaja, a mediji javljaju da je s njom u automobilu bila njena koleginica Lejla Durmo.

 

 

Vikend koji je počeo sjajno, mogao je završiti katastrofalno. Ovo se desi kada voziš oprezno, 45km/h, ne konzumiraš alkohol, nisi na telefonu i naleti pijana budala sa dva promila alkohola u krvi, pretiče na punoj liniji i ide direktno u tebe. Nakon tog silnog udarca i okretanja samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi….Hvala Bogu pa smo moja Lejla i ja dobro fizički, ali uz ogromne traume od idiota zbog kojeg smo u sekundi, bez imalo vlastite krivice mogle biti mrtve. On je uhapšen i verujem već pušten na slobodu i samo je pitanje dana/noći kada će neku narednu žrtvu konačno i ubiti! - napisala je voditeljka.

 

 

Hvala svima koji su nam sinoć pomogli, posebno Gogiju Radiću i njegovoj supruzi koji su bili uz nas dok smo čekale pomoć naših najbližih. Hvala BiHAMK BIH na brzoj reakciji! – napisala je voditeljka.

 

Ona je pozvala nadležne da najtežom kaznom sankcionišu vinovnike ovakvih nesreća.

 

 

– Molim vas, hapsite i doživotno oduzimajte vozačku dozvolu ubicama na putu – napisala je u objavi Maja Čengić, prenosi Srpskainfo.

 

 

makonda-tracker