u centru skandala

NIJE ŽELELA NOVAC, ŽUDELA JE SAMO ZA SLAVOM: Ko je žena fudbalera koju Britanci od juče NEPRESTANO napadaju, vređaju i kunu?

0

Juče je Velikom Britanijom kao bomba odjeknula vest da je Kolin Runi, supruga fudbalske žive legende Vejna Runija, optužila jednu od najomraženijih žena fudbalera da je dojavljivala medijima šta se događa u njenom životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rebeka Vardi, od trenutka kada je postala poznata britanskoj javnosti, nije imala dobar imidž, za razliku od Kolin Runi, koju publika jednostavno obožava. Zbog toga su se korisnici društvenih mreža, nakon što su se šokantne optužbe Runijeve supruge pojavile, obrušili na Rebeku, prete joj, vređaju joj i žele užasne stvari njoj, njenoj porodici i njenom nerođenom detetu. Zbog čega je Vardijeva toliko antipatična britanskoj javnosti?

 

 

Rebeka Vardi (37) trenutno je udata za Džejmija Vardija, fudbalera premijerligaškog Lester sitija, a rođena je kao Rebeka Nikolson. Svog supruga upoznala je 2014. godine, na njegovoj rođendanskoj žurki na kojoj je Rebeka radila kao promoterka. Kako pišu britanski mediji, čuveni fudbaler je Rebekin treći muž.


Znam da me to što sam se udavala tri puta čini da delujem kao Ža Ža Gabor, ali nakon što sam imala teško detinjstvo, pravila sam glupe greške i izlazila s pravim zmijama — izjavila je jednom prilikom Vardijeva.

 

foto: Profimedia

Kako je ranije otkrila, ona je s 13 godina doživela zlostavljanje od jedne osobe bliske njenoj porodici, zbog čega je pokušala sebi da oduzme život. Majka joj nije verovala.


Rebeka je zbog toga tragala za izlazom, pa je spavala po tuđim sofama, radila već sa 16 godina, a prvi put se udala kad je imala svega 19 godina. Njen izabranik bio je dve godine stariji Mark Goden, a brak je trajao samo šest meseci.


Kada je imala 22 godine, prvi put je zatrudnela i, iako su je svi nagovarali da abortira, ona je odlučila da postane mama, pa je devet meseci kasnije na svet donela devojčicu po imenu Megan.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Mislila je da joj se sreća osmehnula i da je pronašla pravog kada je upoznala fudbalera Luka Fostera i s njim dobila drugo dete — sina Tejlora. Ova ljubav je trajala šest godina, a Rebeka je u vezi ostajala zbog pritiska društva.


Ja sam bila žena koja je dobile dvoje dece s dvojicom različitih muškaraca i svi oko mene su me često podsećali na to — istakla je svojevremeno.


Ipak, 2014. godine srela je Džejmija Vardija, čoveka svojih snova. S njim je dobila ćerku Sofiju, a trenutno čeka i četvrto dete.


Dobila je muža kog je uvek želela, onog koji može da joj pruži način života o kojem je sanjala. Ima šoping, kuću, automobil. Vodi savršen život — izjavio je pre nekoliko godina Luk Foster. — Ona je napredovala. Sama mi je to rekla u lice. Rekla je da se on mnogo bolje ophodi prema njoj.

 

foto: Profimedia

Kako je Foster komentarisao dok je Rebeka bila učesnica rijalitija I'm A Celebrity, ona je oduvek želela da bude zvezda. Nije toliko maštala o bogatstvu koliko je, tvrdi on, žudela za slavom.


Za Beki ovaj šou nije u vezi s novcem. To je sve jer želi da bude poznata. Ako je neko imao bolji automobil od nas, ona je želela još bolji od tog — rekao je tad Foster.


Navodno je i sam Vejn Runi, suprug izneverene Kolin, 2016. godine upozorio Rebekinog najnovijeg muža da pripazi u vezi s njom. Džejmi Vardi i Runi rada su zajedno predstavljali Englesku na Evropskom prvenstvu i Runi je brinuo da Rebeka remeti fokus svog supruga svojim objavama na društvenim mrežama, a tadašnji selektor Engleske Roj Hodžson morao je da demantuje da postoji neki problem između Runija i Vardija.

 

Rebeka Vardi i Kolin Runi na Evropskom prvenstvu 2016. godine
Rebeka Vardi i Kolin Runi na Evropskom prvenstvu 2016. godinefoto: Profimedia

Prošlost je iza nje, Rebeka je sada poznata ličnost, kako je i želela, ali ovih dana dobija i više nego negativan publicitet i oseća stravičan bes javnosti na svojoj koži, i to dok je u drugom stanju. Kako je i sama podelila na Instagramu, obožavaoci Kolin Runi pišu joj da žele smrt njoj i njenom nerođenom detetu, nazivaju je prostitutkom, sponzorušom, transvestitom i ostavljaju jednu šokantnu poruku za drugom.

 

 

makonda-tracker