sve se menja

GODINAMA SU JE PRIVLAČILI MUŠKARCI SA LOŠIM NAMERAMA: Sandra Bulok nije imala sreće u ljubavi, sve do jednog momenta! (FOTO)

1

Kada je imala samo 20 godina, udala se za čoveka koji je od nje bio stariji 20 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

 

Sandru je ova Džesijeva izjava šokirala, pre svega jer je smatrala da bi on bio idealan otac za njenog sina. Zbog svega toga, ona je krivila sebe jer je verovala suprugu, jer ga je smatrala dobrim.

 

Sandra se dugo nije mogla oporaviti od razvoda. Naredne godine je posvetila odgajanju i vaspitanju sina, da bi 2015. godine usvojila i devojčicu Lilu.

 

Istovremeno upoznaje fotografa Brajana Randala. Tada je odlučila da posluša samu sebe i prihvati savet koji je dala mladima davne 1996. godine:

 

"Nema potrebe da vodite ljubav na prvom sastanku. Ne, prvo morate razgovarati, shvatiti da li vas on smatra privlačnim i priznati sebi da danas niste isti čovek kao pre dva dana."

 

U julu je glumica napunila 55 godina i sada je srećnija nego ikad. Sa Brajanom živi u skladnoj vezi. Nisu se venčali, ali njima potvrda i ne treba, jer je njihova ljubav prava.

 

Sandra obožava to što je majka, a Brajan se odlično slaže sa njenom decom. Pomaže joj oko njih, podržava je, prati je na svim dečijim manifestacijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

 

makonda-tracker