sve se menja

GODINAMA SU JE PRIVLAČILI MUŠKARCI SA LOŠIM NAMERAMA: Sandra Bulok nije imala sreće u ljubavi, sve do jednog momenta! (FOTO)

1

Kada je imala samo 20 godina, udala se za čoveka koji je od nje bio stariji 20 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

 

Na listi je slavnih zvezda prve kategorije, ali slavu ne doživljava preozbiljno.

 

Međutim, njen lični život je mnogo složeniji od njene glume. 1996. godine je u jednom intervjuu progovorila o gorkom iskustvu:

 

"Godinu dana sam pokušavala izlaziti što češće. Iskreno, to je bilo najgore iskustvo u mom životu. Čini mi se da su me privlačili samo muškarci koji nemaju baš najbolje namere."

 

2005. godine glumica upoznaje Džesi Džejmsa, američkog voditelja i motociklistu sa kojim započinje vezu. Džesi je američkoj javnosti bio poznat po svojim ljubavnicama i vanbračnom decom.

 

Nekoliko godina Sandra je bila srećna sa njim, ali nakon što je dobila Oskara 2010. godine, prekinula je odnose sa Džesijem jer je njegova nevera postala javna. Da sve bude još gore, njen bivši muž uopšte nije žalio što je varao popularnu glumicu na očigled svih.

 

"Da, prevario sam svoju suprugu. Ali sve se menja i muškarci i žene. To je život," priznao je javno Džejms otprilike u isto vreme kada je Sandra odlučila da usvoji svoje prvo dete, sina Luisa. Međutim, najteže joj je palo što je planirala da to dete odgaja upravo sa Džejmsom.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker