dugo je trpeo bolove

PISALO SE DA MU JE KARIJERA POD ZNAKOM PITANJA: Branka Pujić otkrila istinu o zdravstvenom stanju svog supruga Dragana Jovanovića

1

U maju prošle godine, svi domaći mediji pisali su da je zbog lošeg zdravstvenog stanja slavni glumac prinuđen da se na neko vreme povuče iz posla.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dragan Jovanović prošle godine je, prvi put u tri decenije dugoj karijeri, bio prinuđen da napravi pauzu. Razlog je bilo njegovo zdravstveno stanje, odnosno muke s diskus hernijom, koja mu je navodno izazivala takve tegobe da je Jovanović posle svake odigrane predstave morao da se oporavlja po nekoliko dana.

 

 

Izvesno je da sledeću pozorišnu sezonu neću igrati zbog zdravstvenog problema — navodno je glumac izjavio jednom prilikom.

 

Godinu i po kasnije, Dragan Jovanović vredno snima — uskoro ćemo ga gledati u seriji Švindleri. Trenutno igra i u svom matičnom pozorištu, ali ništa više od toga jer još uvek mora da pazi na svoje zdravlje.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Dragan sad odmara malo od pozorišta, igra samo u svom matičnom pozorištu jer je imao problem sa diskus hernijom. Uspeo je da se oporavi jer je neverovatno vodio računa, ali ne može još uvek da igra predstave kao što je Čikaške pervezije, jer je tu potrebno da leti po sceni, brzo se okreće, čuči i tako dalje. On je prosto takav, radi sve do kraja, posvećen je i to je divno, ali se nadam da ćemo ponovo jednog dana igrati Čikaške — ispričala je njegova supruga Branka Pujić.


Ona je otkrila da ćemo u seriji Švindleri gledati čitavu njihovu porodicu: pored Dragana Jovanovića i nje, biće tu i njihova ćerka Anđela.

 

Puno nam je pomoglo u snimanju što se tako dobro poznajemo Dragan i ja i Anđela. Kad nekog dobro poznaješ sve se dobro vidi, pogotovo na kameri. Recimo da su određene scene zahtevale da se malo radi kod kuće i to se pokazalo kao jako dobro. Nije bilo lako snimati, za mene je to skroz drugačije iskustvo, nikad nisam ovako nešto igrala — istakla je glumica.

 

 

makonda-tracker