ljubav je osnova svega

BILA JE U SREĆNOJ VEZI, ALI ON JE SAČEKAO SVOJIH PET MINUTA: Branka Pujić nakon 29 godina LJUBAVI iskreno govori o braku sa Draganom Jovanovićem, ali i ćerki Anđeli!

4

Zavoleli su se tokom snimanja filma “Sveto mesto”.

Branka Pujić i Dragan Jovanović
Branka Pujić i Dragan Jovanovićfoto: Damir Dervišagić

Početkom devedesetih glumica Branka Pujić bila je u srećnoj vezi sa tadašnjim dečkom, ali to nije predstavljalo problem glumcu u usponu Draganu - Gagiju Jovanoviću da sačeka pravu priliku.

 

Dočekao je svojih pet minuta, ljubav se rodila i traje još uvek. Dvadeset i devet godina kasnije, profesorka na FDU ističe da recept za srećan brak ne postoji, ali da su konstantni kompromisi ipak najbolji za zajednički život.

 

 

- Teško je zadržati neke normative u porodici. Ljubav je osnova svega, poštovanje, poverenje, razumevanje, tolerancija. Dragan i ja nemamo ograničenja i svako od nas ima svoje vreme, u smislu da se vidi sa prijateljima. Na primer, on voli tenis, ja tango. Veoma je važno da svako ima svoje vreme, a da kroz život idemo zajedno i u istom smeru. Nema kočenja, već samo vetar u leđa. Podržavamo snove jedno drugom u želji da oboje budu srećni. Na tome se zasniva naš odnos. Ljubav je uvek prisutna, samo ide kroz druge dimenzije - iskreno objašnjava Branka.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta kaže o ćerki Anđeli...

makonda-tracker