iskrenost

BRANKA PUJIĆ OTVORILA DUŠU: Teško mi pada odlazak deteta — kao i svakoj majci

0

Šarmantna glumica Branka Pujić uvek je negovala stil dame, a porodica joj je davala vetar u leđa kako bi u svemu uspela. Na isti način ona podržava ćerku Anđelu, koju ima u braku sa Draganom Gagijem Jovanovićem.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Branka smatra da su posvećenost i podrška najbližih siguran put ka poslovnom uspehu i životnoj ispunjenosti.

 

Iako joj, kao roditelju, teško pada što je njena naslednica daleko od domovine, ona je Anđelu podržala u želji da ode u London, gde se dodatno obrazuje.

 

- Anđela dolazi početkom novembra. Otišla je u London na usavršavanje, ali dolaziće često. Nedostaje mi mnogo, ali sam srećna da je otišla da još nešto istraži u vezi sa svojim obrazovanjem. Drago mi je zbog nje, ali kao i svakoj majci, tako i meni, kada dete ode, teško mi pada - otkriva ona.

 

Brankin život funkcioniše na relaciji gluma, profesorski i privatni život. U tome je pokušavala da na miran način, bez povišenog tona, funkcioniše, ali ponekad priznaje da bi trebalo da promeni način razmišljanja, zbog viših ciljeva.

 

- Strogoća mi je slaba strana. Ali, radim na tome. Skroz sam popustljiva. Držim do nekih stvari, ali nekad pomislim da bih možda mogla da budem i stroža - priznaje Branka Pujić.

 

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

 

Glumici je drago što je njena ćerka zablistala u filmu “Ekipa”, gde jednu od uloga tumači i njen suprug Gagi Jovanović. Nikada nije želela da kritikuje ćerku kada je gluma u pitanju, jer ima poverenja u njenog profesora, ali isto tako je spremna kada Anđela to poželi da joj da savet.

 

Branka je otkrila da je uvek tu za ćerku Anđelu, ali ističe da je njena mezimica ipak više vezana za oca:

 

- Uvek sam bila ponosna na nju. Zaista je odlična. Dopada mi se što je posvećena ovom poslu, što se ozbiljno bavi njime, a to je jedini način da traje.

 

 

makonda-tracker