Gocu Tržan napustio muž

3
Pop pevačica Goca Tržan nalazi se pred razvodom, jer je njen muž Ivan Marinković pre dve nedelje napustio njihov stan i vratio se kod majke
Foto: Andreja Damjanović
Foto: Andreja Damjanović

Iako konkretan razlog kraha njihovog četvorogodišnjeg braka još uvek nije poznat čak ni njihovim bliskim prijateljima, Ivan je pre dve nedelje napustio njihov stan u Mirijevu.

- Preselio sam se kod svoje majke, i to je sve što mogu da vam kažem. Za sve ostalo zovite Gocu i pitajte je šta se dogodilo, ona će vam to lepo objasniti kao što je i do sada pričala o celom svom život za novine. Ja nisam javna ličnost i ne bih se izlagao toj vrsti popularnosti. Pozovite Gocu, ona je verovatno raspoložena za priču – rekao je u izjavi za Press Ivan, koji je navodno svoje kofere spakovao još pre petnaest dana, kada se i iselio iz njihovog dupleksa u Mirijevu.

Da nešto nije u redu među supružnicima moglo je da se nasluti i po Ivanovim nedavnim statusima na Facebook-u.

- Život piše romane... komedije, akcije, drame... ali najčešće horore... ili naučnu fantastiku. I nađeš se u čudu, ne veruješ šta je sve moguće da se desi... kao u najluđim snovima... važno je ustati ujutru, umiti se i krenuti dalje. Biti roditelj najveći je dar i brinuti o svom detetu. Hvala dragom Bogu što mi je podario ćerku kakvu imam, ponosan sam tata do kraja, sve ostalo je sranje.

Već neko vreme šuškalo se da razmirice između Goce i Ivana postoje, naročito zbog njenog pojačanog prisustva u medijima, što Ivan nikako nije odobravao, jer je želeo da se više okrene porodici. Njihova trogodišnja ćerka Lena ostala je da živi sa mamom, a Ivan je svakodnevno obilazi i uzima iz vrtića.

makonda-tracker