POTRESNA ISPOVEST

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O NINOVOJ SMRTI: Ćerka pokojnog pevača PRVI PUT OTVORENO o porodičnoj tragediji, rešila da jednom ZA SVA VREMENA stavi tačku na SVE GLASINE!

0

Ćerka pokojnog pevača Nina, Sandra Rešić, odlučila je da stavi tačku na razne gradske priče koje već neko vreme kolaju, a tiču se smrti njenog oca.

foto: Printscreen


- Sećam se samo da ja u tom periodu nisam nešto bila u dobrim odnosima sa sestrom Amelom koja je bila u Americi. Samo znam da su te moje daidže (rodbina iz Hrvatske) u saradnji sa nekim Nerminom, koji je inače bio posrednik između Amele i rodbine, od sestre zatražili da im za potrebe sahrane pošalje 5.000 dolara, a nakon toga još nekih 500 dolara koje je zafalilo. Eto ja sam bila sprečena da odem na sahranu, ali me samo interesuje koja to sahrana košta tolike pare? Njegova sahrana je bila vrlo skromna, sa već kupljenim grobnim mestom. Tako da eto, moja sestra Amela je lično i personalno poslala novac za sahranu, jer ja sam tada studirala i da sam htela da finansiram sve to, nisam imala odakle. Mama i ja smo živele samo od jedne, njene plate koja je tada bila nekih 200 maraka. Moja majka je na kraju poslednjih 100 evra koje je imala, poslal Ninu, jer on više nije imao od čega da živi. Ja, eto samo ne znam koja bi to žena uradila za bivšeg muža, ali samo bih volela da se moja majka više ne meša u sve to. Spomenik je lično i personalno podigla moja sestra Amela Omerović, tako da imena koja pišu na spomeniku nemaju nikakve veze sa podizanjem istog.

 

- Što se tiče Šerifa Konjevića i te priče, da su moj otac i Šerif imala problema, zbog te žene Jasne nisu istinite. Kada je Nino započeo vezu sa njom, ona i Šerif već šest godina nisu bili u braku, tako da tu nema neke prevelike pompe. Sve to meni je potvrdio i sam Šerif, koji kada me je prvi put video rekao: 'Ja nikada nisam rekao bilo koju ružnu reč o Ninu, ja sa njim nisam imao problem, imao sam ga sa bivšom ženom'. Tako da je sve to takođe laž. Što se tiče tih priča da ja ne posećujem Ninov grob, to takođe nije istina. Ja dovoljno puta odem na grob svog oca, ali prosto mi vreme i obaveze ne dozvoljavaju da konstantno budem tamo. Tako da te priče o zapuštenom grobu i korovu nema istine, a ja se nikada neću slikati na grobu mog pokojnog oca da bih nekom dokazala da posećujem isti.

 

- Priča o tome da me Nino nikada nije priznao, te i da nije bio oženjen mojoj majkom su takođe još jedna velika neistina, a kao dokaz za to medijima sam prosledila i fotografije sa njihovog venčanja. Ovim bih započela i jednom za sva vremena zatvorila te brojne neistine priče koje se plasiraju u javnosti, oko moje porodice i mog pokojnog oca - zaključila je Sandra.

 

 

makonda-tracker