potresno

"POZIV. IDEM PREMA BOLNICI. PET PRIJATELJA IZA MENE. ĆUTE. ĆUTIM I JA": Ninova ćerka podelila bolnu uspomenu na očevu smrt

2

Sandra Rešić, ćerka jednog od najpopularnijih pevača u istoriji narodne muzike na ovim prostorima, prisetila se najtežeg trenutka u svom životu.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Amir Rešić Nino, koji nas je napustio na današnji dan 2007. godine, ostavio je iza sebe tri ćerke: Amelu, Sandru i Tamaru. Sandra je jedina od njih koja je pošla očevim stopama, pa danas vredno nastupa i, kako je sama jednom prilikom istakla, njen nastup ne može da prođe bez izvođenja očevih pesama Udahni duboko i Donesi divlje mirise.

 

 

Na dan kada se ceo region priseća legendarnog pevača, njegova mezimica prvi put je podelila neku očevu fotografiju na Instagramu, a nju prati potresna uspomena na najteži dan u njenom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on


Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je. I sada, posle 12 godina, ne znam gde sam otišla nakon. Rekli su mi: Idi kući. Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare... Sada me ne zanima. Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem, da nisam samo prezime — napisala je Sandra.

 

1 / 5 Foto: Printscreen


Kako je ona istakla, svesna je da ne može da dostigne oca u karijeri, ali može da bude ponosna na njega.


Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja... Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore — završila je Sandra.

 

 

makonda-tracker