BLISTA OD SREĆE

NAKON TURBULENTNOG PERIODA KONAČNO JE SREĆNA: Evo kako Nadežda Biljić izgleda u 7. nedelji trudnoće!

0

Nadežda Biljić uključila se u televizijski program rijalitija gde je boravila prošle sezone, a ono što su svi odmah primetili to je da učesnica blista u trudnoći.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Učesnica rijalitija Zadruga 3 Suzana Ćubela bila je na razgovoru sa Drvetom mudrosti gde se rasplakala zbog toga što joj smeta kako je doživljavaju učesnici.


- Kako sam priznala da sam gej, tako imam osećaj da me svi izbegavaju, kao da sam bolesna. Svi me povezuju sa nekim devojkama, govore da sam se zaljubila u gotovo sve učesnice, a ja nisam našla ni jednu osobu s kojom bih se družila. Kojoj god da priđem, svaka misli da sam zaljubljena pa me izbegavaju - kroz suze je govorila Ćubela u Rajskom vrtu, a Drvo joj je potom dalo mogućnost da pronađe pare ako želi da dobije telefonski poziv, što je ona i uradila.


Suzana se potom čula sa drugaricom Nadeždom Biljić, koja joj je poručila da ne sme da klone duhom i da ne treba nikome da se pravda, jer su onda ljudi još gori.

 

foto: screenshot


Ono što su gledaoci odmah primetili jeste da bivša učesnica rijalitija izgleda bolje nego ikad i da je jasno da i te kako uživa u blagoslovenom stanju.

 

 

makonda-tracker