iskreno o svemu

NIKADA ME NIKO NIJE PITAO ZAŠTO SAM TOLIKO SMRŠALA: Marija Kilibarda progovorila o detaljima iz života koji do sada NISU bili poznati javnosti

0

Iako je do sada dala nebrojeno intervjua, kod jednog pitanja je zastala i dobro razmislila o odgovoru

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka popularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato tvrdi da bi, kada bi ona morala da se maskira, volela da se nađe u koži nekog repera svetle kose koji nema apsolutno nikakvu sličnost sa njom. Voli da se zabavlja i da pomera sopstvene granice na poslovnom planu i toga se drži od kada je zakoračila u svet televizije, pre 19 godina. I danas su joj posle toliko godina iskustva najveći komplimenti kad joj neko kaže da joj veruje, da prenosi vedrinu na njega i da želi ponovo da je vidi.

 

– Ponosna sam na to što sam ostala dosledna sebi. Svi moramo da napredujemo i da se prilagođavamo vremenu u kom se nalazimo, ali ako si autentičan i svoj od početka, a uspeo si i da se prilagodiš trenutku, to znači da si našao pravu meru i da zato traješ – otkriva šarmantna voditeljka.

 

Iako je dosad dala nebrojeno intervjua, zbog jednog pitanja zamislila se, ali i nasmejala. Dugo je razmišljala o tome koje pitanje joj do sada kolege nisu nikad postavile, a koje je priželjkivala.

 

foto: Kurir/damir Dervišagić

– Nikada mi niko nije postavio pitanje: „Pa pobogu, Maro, zašto si toliko smršala?“ Možda zato što nisu ni imali osnova da ga postave. Ovo se šalim na račun svoje kilaže koja stalno varira i oscilira, čak i po deset kilograma.

 

Kako kaže, da može, Mariji s početka karijere bi rekla samo malo da uspori. Da ne brine, da će sve stići, i da kaže i da pokaže, i da će uspeti da obiđe sva mesta i da uradi svaki intervju koji poželi.

 

– Ponosna sam ja na tu Mariju sa 20 godina. Ona se igrala i onda je igra prerasla u veliku ljubav, koja se pretvorila u profesiju. Samo bih joj rekla da ubaci u brzinu niže. Sve ostalo ne bih dirala – kaže i priseća se da su Rade Šerbedžija i Neno Belan bili prve javne ličnosti koje je intervjuisala na tadašnjem „Trećem kanalu“.

 

Lepa voditeljka je uvek nasmejana i vesela, uvek glasna i okružena prijateljima. Za njih kaže da su joj druga porodica koju je sama izabrala. U prava i iskrena prijateljstva oduvek je volela mnogo da investira, i vremena i emocija, i zato je od njih uvek mnogo i dobijala.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker